mandag den 27. juni 2016

Nanobehandling fliser

Nanostone tilbyder effektiv og billig algebehandling af tag, facader og fliser. Hos os får du op til års garanti på resultatet! Imprægnering til udendørs fliser. In stock Nu kan du selv imprægnér dine udendørs fliser så de ser flotte ud i flere år!


NanoCover din belægning du har i haven, på terrassen eller i din indkørsel og få. Oplev vores nanobehandling af fliser og glas, som giver dig en lettere rengøring og et kalkfrit bad i op til år.

Nanoforseglingen er nanonordisks bestseller. Behold dine flotte fliser med fliseimprægnering. Fliseimprægnering lukker effektivt flisens overflade, så du beskytter og bevarer dine fliser.


Apr Nu kan du sige farvel til grimme fliser , algegift og hårdt rengøringsarbejde. Med et nyt, naturligt imprægneringsmiddel, kan du holde terrassen . Vi har dog ikke turde bruge det på vores betonbordplade. Her kan du se SILVANs gør-det-selv vejledning til hvordan du anvender Nano Nordisk glas- og. Jeg købte produktet Nanobehandling af forrude ved NanoCover, og jeg må .

Dec Hvordan kan man rense fliser for flisepest eller lav lichen? Jeg bokser lidt med denne udfordring og samler mine erfaringer her. Den daglige rengøring lettes væsentligt, og helt uden brug af kemiske rengøringsmidler. Anvendes primært på: Bruseniche (med fliser eller glasafskærmning) . Dec Vi behandlede alle fliser først med nanorens og bagefter med nanocover.


Vi bruger en skraber efter bad og vi tørrer også armaturet hurtigt over . Hvis dine fliser på terrassen eller i indkørslen er blevet triste af alger, mos og flisepest, kan du bestille en billig og yderst effektiv rensning her. Når du afrenser og nanobehandler dine sten, bliver de igen som nye. Du undgår derfor at skulle købe dyre . Fundablokken er ikke så jævn og glat som almindelige fliser , og. Andre oplagte problemer det let løses med et lag af Siolits nano – behandling kan være:.


Her kan du finde vores rengørings og vedligeholdelsesprodukter til fliser og klinker. Få mere viden om hvad du skal gøre her! Overfladen behandles først med Invisible Shield Rensecreme.


Bredt udvalg af effektive plejeprodukter til fliser i natursten! Klik her og se vores udvalg af kvalitets plejeprodukter til fliser i natursten. Ny, mere hårdfør metalvifte forøger luftgennemstrømningen og komposteringsevnen, mens lydniveauet er . Så er der hjælp at hente her hos Aalborg Tagteknik, hvor vi tilbyder alt fra algebehandlinger til fliserensning, imprægnering af fliser , nanobehandling og .

Du kan også vælge en efterfølgende Nano behandling og du sikres herefter en flot. Få gode råd og vejledning til, hvordan du bedst plejer og vedligeholder dine klinker og fliser. Apr Tør du leve med usikkerheden om bivirkninger ved Nano-behandling på vandafvisende fliser i badeværelse og køkken? Vi har købt et to sæt med afrens og nanobehandling til det .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg