torsdag den 16. juni 2016

Afbrænding af haveaffald guldborgsund

Du kan se områderne på kort her. Og netop nu, hvor mange har masser af haveaffald , vil mange gerne slippe. Guldborgsund Forsyning kan ikke rense sig til renere vand i havnen. Røg forurener luften med skadelige partikler.


Beredskabet opfordrer til, at man er særlig varsom ved afbrænding af haveaffald og lignende samt ved grill ude i det fri. Læs om hvordan du brænder haveaffald af korrekt, og hvordan du fyrer miljørigtigt. Alle former for afbrænding er i øjeblikket forbudt i Halsnæs og hele . Det betyder blandt andet, at du ikke må tænde bål, brænde haveaffald og bruge . Afbrænding af bål og haveaffald i området. Du må bruge grill under følgende . Og listen over kommuner, der har indført forbud mod afbrænding , vokser støt.


Forbuddet betyder, at det ikke er tilladt at afbrænde haveaffald , halm, affald. Er der tale om afbrænding af haveaffald , hvor der ikke er særlig stor . Reglerne for afbrænding af haveaffald er fastsat i Haderslev Kommunes regulativer for hus-. Der er indført forbud mod afbrænding i kommuner i Danmark. Forbuddet gør det forbudt at brænde eksempelvis haveaffald af i det fri, og man skal også afholde sig fra at bruge ukrudtsbrændere.


Sigtet efter afbrænding af haveaffald.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg