tirsdag den 14. juni 2016

Renovering af turbo jylland

Vi er specialister i reparation og renovering af turboladere til person-, vare- og. En turbo renovation foregår således: Turboen adskilles og gasblæses, bolte . Vil I have jeres egen turbo renoveret, indsender i den blot til os. Salg, renovering , ombytning afbalancering af turboer.


Vi beskæftiger os primært med salg af turboer, motorreservedele,. Esbjerg Cylinder Service været førende indenfor renovering af turbo og motorer samt salg af. Dette bliver ikke faktureret ved en renovering eller ved køb af ny turbolader hos os.


Vi har et stort kendskab til denne branche og kan levere alle turbo mærker. Turbo skal spændes i en maskine som måler flow ellers kunne turbo ikke virke ordentlig. Der er derfor ikke garanti på renovering af selve aktuator hvis turboen . TurboLife - Turbo by Garrett - Scanturbo official Garrett Performance Distributor. Gamma-Ti turbinehjul, keramisk kuglelejer og . Annoncer med Turbo Renovering på DBA. Stort udvalg af Turbo Renovering til billige priser.


På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til. Skrevet: 08-05-2020:43:Slet hele emnet Er der nogle der ved om man kan få en turbo renoveret på en 3cdi w211 . RENOVERING AF TURBOLADERE KLIK HER.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg