tirsdag den 28. juni 2016

Harpet muldjord leveret

Vi forhandler havemuld til dine planter og bede, harpet muldjord til anlægsformål i have eller andet, samt både let og svær supermuld. Vi leverer jord direkte fra . Pris leveret i løs volumen på vognlæs, DKK. Du kan vælge at få produktet leveret med kran og grab, ved at tilkøbe dette i . Enten kan du få leveret jorden i løsvægt, eller du kan benytte dig af vores .

Muldjorden kan også bruges til . Bruges til anlæg af haver og etablering af græsplæne samt topdressing i bede. Alle priser er inklusiv moms og levering. Du kan få harpet muldjord i løsvægt eller bigbag. HENT SELV MATERIALER MED TRAILER ELLER FÅ LEVERET I BIGBAG.


Anbefaler vores harpet muldjord 0-mm. Få leveret i en praktisk Bigbag og undgå spild og unødigt svineri i indkørsel, . Hvis du mangler muld i din have, så har vi også alm.

Strukturen i muldjorden gør den yderst anvendelig til kummer, bede og lignende, da produktet er lavet af harpet jord opblandet med formuldet flis. Muld jord i Big-bag ( leveret ). Danmarks lækreste muldjord med gode værdier til haven. Mest populære i kategorien Muld. Leveret - køb og betal online! Højbedsmuld i bigbag til økologisk dyrkning.


Det er velegnet til bede og græsplæner. HUSK AT VÆLGE DEN FRAGT ZONE SOM . LL Transport og Entreprenør leverer ofte billig muldjord , når der skal anlægges have. Vi har altid san grus og granit, knust barkflis og harpet muldjord på lager. Du kan afhente muldjorden direkte hos os, eller få den direkte leveret af en vognmand fra lokalområdet, . GreenBio, som bliver leveret i bigbag. Skal du i gang med en større omlægning af haven, skal der som regel også en masse jord til.


Vores mest solgte produkter. Combi-muld er en blanding af fin harpet muldjord , kompostmuld og vasket san der er renset og sorteret. Jordet bruges til haven, til huller, eller til anlæg af græsplæne.


Harpet muld fra den jyske hede.

Mulden er sorteret så der ikke er sten og større materialer at finde. GrobundT højbed jord er tilført harpet muldjord fra østjylland og GrobundT højbed. En muldjord fri for grene og kviste. Bestillingsvare og frit leveret til.


Ved forsendelse af varen (frit tilkørt) anses varen for leveret , når varen . Grov jord med sten leveret som harpet muldjord. Jeg skulle have Esbjergsand.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg