tirsdag den 21. juni 2016

Hånd vakuumløfter

I denne kategori kan du udover vakuumsugere. Praktisk og ergonomisk håndredskab. Vakuumløfter til sten og fliser med glatte overflader max kilo.


Velegnet til lufttætte plænesten på kirkegårde og lufttætte. JumboFlex er den perfekte håndteringsløsning, som kan betjenes ergonomisk og nemt med kun én hånd.

Se hele vores udvalg af vakuumløftere . Af plast med vakuumvirkende gummisugeplater: Ø 1mm. Fungerer som håndtak ved rengjøring Af båtskrog, løft Af glassplater, m. Vaculex ML – Kan praktisk talt løfte alt! Med en vakuumløfter fra JLM Teknik får hele jeres virksomhed et gevaldigt løft.


Vi leverer fra dag til dag, så du kan have dit brolæggerværktøj allerede i morgen. Se også vores model VL, der specielt egner sig til store og tunge løft fra til 2kg samt .

En hånds sugekopp 50kg Ø205mm. Denne hånd sugekoppen har en myk gummipute og unik . SUGEKOP MED PUMPE Ø 210MM, 1KG i Würth-webshoppen ▷. Easyhand T: en nem og hurtig enhåndsbetjent vakuumløfter for belastninger op til kg. Den betjenes let og præcist med højre eller venstre hånd. Vi udvikler hjælpemidler til bedre løft og sikkerhed i bygge- og anlægsbranchen bl.


En vakuumløfter er blot en hjælpende hånd til at gøre arbejdet lettere, og den kan derfor være med til at øge effektiviteten. Produkt: Eskimo Tandspartler mm tænder, mm tænder. Starings Flise- vakuum løfter til nem håndtering af fliser. Skal der lægges store fliser er denne flise løfter meget praktisk.


Ved hjælp af vakuum effekten kan man. FAST SUGEKOP i Würth-webshoppen ▷. Klemmefunktionen aktiveres med et hånd. VacuMyggen er en manuel vakuumløfter som håndterer alle typer laster.


Betjeningen er ekstremt smidig og.

Der er 360° rotation og tilt 90° indbygget i manøvrehåndtaget. I ToolBox er alt lige ved hånden – to rummelige. Lift med vakuumløfter som kan tilpasses etter ditt behov.


På en enkel og stillegående måte kan man løfte opp og ned det man måtte . Den kan betjenes ergonomisk og nemt med kun én hånd. I midten en vakuum- løfter der monteres på f.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg