fredag den 24. juni 2016

Vinkelsliber klinge til sten

Vi er også leveringsdygtige i diamantskiven til beton, sten , betonsten, skifer og andre materialer. Derudover finder du din nye skæreskive til metal, jern, stål, . Så er det nemt at gøre dit arbejde ordentligt. En vinkelsliber kan bruges til meget mere end at skære i sten og slibe stål. Se her , hvilke opgaver den alsidige maskine også klarer.


Diamant klinge til Rage 185.

Special klinge som gør det muligt at anvende din vinkelsliber til effektivt at fjerne gamle. Et godt sæt til hobbymanden. Der findes en type skive i alle gængse størrelser til vinkelsliber , som kan. Punkterapparatet giver også mulighed for at kopiere en ting over til en sten.


Den enkelte stenhugger sværger nok til sin egen bestemte type og mærke. Omvendt kan man bruge en lille vinkelsliber og skære mange gange for at nå den. En sølvloddet klinge er til vådskæring og dermed til lavere temperatur 7grader.


Bosch skæreskive til sten Ø125Xmm. På lager i webshoppen, afhent nu .

Ja, der vil være en hel del sten at skære, både med rundinger men også i smig. Save mur igennem med bajonetsav? Det kræver den rigtige klinge at skære i hhv. CARAT SKÆRESKIVER TIL METAL OG RUSTFRIT STÅL. Skal du rigtig gå til stålet – skære i sten , fliser og lignende materialer – skal du.


Da alle stenene var lagt, skulle jeg til det mest besværlige - at skære sten til. Jeg havde forestillet mig at bruge en vinkelsliber med en 2mm diamantklinge. Samtidig sprøjtes der vand på klinge og sten , på den måde støver det slet ikke.


Hvis du skal skære i en betonsten skal du benytte en vinkelsliber med en diamantklinge. Spørg efter en klinge til dette arbejde i dit byggemarked. En stærk, stabil og nøjagtig sten - og fliseskærer.


Find nyt og brugt indenfor Arbejdsredskaber og maskiner til billige priser på DBA. En åben klinge til det grovere arbejde uden vand i fx gasbeton. Skiven måler Ø1mm og passer til en lille vinkelsliber.


Den egner sig bedst til skæring i beton, men klarer fint, at skære i granit, mursten, tegl, Leca- sten og andre . Skæreskiver til vinkelslibere, metaller jern, beton og keramiske matrialer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg