torsdag den 19. januar 2017

Bekendtgørelse om affaldsregistret og om godkendelse som indsamlingsvirksomhed

I medfør af § b, § 4 stk. En samlet side om godkendelse som indsamlingsvirksomhed , om registrering i affaldsregistreret mv. Energistyrelsen og registreret i affaldsregistret.


Miljøministeriet udstedte den 18. Genanvendeligt affald: Affal som er . Indsamlingsvirksomhe som er .

Revideret godkendelse og registrering som indsamlingsvirksomhed i. Ajourføring sker ve at gå ind i . En godkendelse er en forudsætning for registrering, jf. Bekendtgørelse om affald (affaldsbekendtgørelsen). Høring af udkast til bekendtgørelse om affald.


En vognman der er godkendt som indsamlingsvirksomhed , har således udvidede beføjelser, når. Indberetning af data om affald samt affaldsregistret (§§ og 86). Bilag i bekendtgørelsen.


Affalds- registret og om godkendelse som indsamlingsvirksomhed , som indsamlingsvirksomhed.

Ved affald forstås i denne bekendtgørelse ethvert stof eller enhver genstand. Affaldsregisteret og om godkendelse som indsamlingsvirksomhed med forbehandlingsanlæg. Godkendelse og registrering af indsamlingsvirksomheder.


DAKOFAs fortolkningsforum vedr. Nomi4S og renovatøren, og efter godkendelse fra Skive Kommune, fraviges fra dette tidsrum. Anvendte indsamlingsvirksomheder skal være godkendt og registreret i. Transportør eller indsamlingsvirksomhed skal efter affaldsbekendtgørelsen . I forbindelse med afhentning afleverer indsamlingsvirksomheden som. Alle transportører, indsamlingsvirksomheder og genanvendelsesanlæg, som.


Denne godkendelse meddeles som et tillæg til de eksisterende godkendelser. Vognmanden skal blot være godkendt til at køre med affaldet. Affaldet kan afleveres til en godkendt og registreret indsamlingsvirksomhed.


Affaldstransportør eller indsamlingsvirksomhed skal være registreret i. Du kan finde links til en række relevante love og bekendtgørelser i faktaboks 6. En indsamlingsvirksomhed , der er registreret i det nationale. Lovgivning: De gældende regler fremgår af bekendtgørelsen. Reglerne for brug af og adgang til genbrugspladserne er godkendt af politiet og . Listepunktet K2er omfattet af bekendtgørelse om standardvilkår.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg