mandag den 16. januar 2017

Små brune dyr i mel

Listen over dyr som kan være i matvarene, er lang. Dukker først opp som små , hvite larver, mens de som voksne er brune biller, som på bildet. Melmøll: Møll som livnærer seg av forskjellige sorter mel. Wææh jeg har fått små dyr i skapene :-S ligner på små larver :-S.


De var helt forferdelige, brune og noen ganger røde når de var levende. Vasket godt uttav skapene og har alt av mel , sukker, melis o.

Først og fremmest fandt han mel -mider i min med. Ikke nok med det, opdagede han nogle små brune bille-lignende dyr. Små (1-mm), eller meget små (som støv), blege dyr , næste. Mørke ( brune eller sorte) insekter med hård skal. Den brune støvlusa er meget vanlig innendørs.


Den holder til på fuktige steder hvor den blant annet spiser små muggsopper. Støvlusene er overalt der det er fuktig og kan også komme inn i huse via mel eller andre matvarer. I køkkener finder man navnlig støvlusene i stivelsesholdige varer, især mel og grynvarer.


Vi har fundet en masse bittesmå dyr i vores mel og havregryn.

Hvis du får maur, møll, veps, bananfluer eller andre insekter i huset, er det om. Jeg har sett TO kjempeekle små dyr i kjøkkenskapet mitt på en måne. Ta ut og vaske alt i skapet, mel , havregryn og sånt bør oppbevares i lufttette bokser. De er først små brune larver, og deretter blir de små svarte biller. Bittesmå insekter i leiligheten.


Og velkommen til Fugle og Natur. Støvlus (boklus) er brune og ligner på lus. Svart jordmaur ( sukkermaur). Det er fint med sådan et link. Skjeggkre og sølvkre er små insekter med . De psykiske plagene som oppstår når man finner de små dyrene hjemme hos seg selv, skal.


Lever av mel og døde insekter. Brun pelsbille, og har som navnet tilsier små hår på den brune kroppen, og et svart hode. Ej he funne små svarte dyr i mjøl. Halvparten av sjokoladen var brune ekle marker! Livnærer seg på mel og kornvarer.


Seks små tagger på hver side av bryststykket. Mange af de insekter , der kan dukke op i hjemmet, befinder sig på steder, hvor børn også. Mel , gryn, krydderier, tørrede frugter, nødder, mandler eller lignende er.

Tæppebiller ligner små brune mariehøns, og de er mest aktive om foråret og. Overblik over de almindeligste insekter i fødevare og hvordan de. Rismelbiller har en præference for rent mel , spiser og forpupper sig i mel og. Nymfer er meget små og optræder ofte transparent.


Larver er gule til brune med sort hoved. Pupperne ligner små brune græsfrø og er limet helt fast på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg