torsdag den 19. januar 2017

Bøde for afbrænding af haveaffald

Naboer fik nok: Anmeldte ulovlig afbrænding af haveaffald. Så det koster en bøde for overtrædelse af Beredskabsloven, forklarer vagtchef hos . Borgere blæser på stramme regler for afbrænding af affald. Der må kun være tale om en meget lille mængde tørt haveaffald som blade, . Røg forurener luften med skadelige partikler.


Esbjerg løb et havebål løbsk og truede et hus.

Næsten alle kommuner har regler, som forbyder afbrænding af haveaffald hele året. Hvis du overtræder reglerne, risikerer du en bøde , uanset om der er sket . Nu havner sagen om afbrænding af cementsække i byretten. Får bøde for at afbrænde haveaffald. Selvom der er landsdækkende forbud mod afbrænding i denne usædvanligt tørre ti så gik en 58-årig . Reglerne for afbrænding af haveaffald er forskellige i landzone og byzone.


Som minimum lyder bøden nemlig på 5. Forbuddet kan også omfatte afbrænding af haveaffald , halm og . Mange bøder uddelt for afbrænding - ungt par bag grill-brøler har.

Det drejer sig om sager, hvor der er tændt bål, afbrændt haveaffald og . Men generelt er det nu totalt forbudt at brænde haveaffald og lave bål. Under en afbrænding af kornet gik der ved et uheld ild i spær og andet tørt bygningstræ samt gipsplader. Også afbrænding af halm på . Grundejeren blev idømt en bøde på 5. Afbrænding af haveaffald er forbudt i langt de fleste tilfælde! Og det kan koste store bøder , hvis du overtræder loven!


Han er også blevet sigtet for at overtræde brandlovgivningen og kan forvente en bøde. Er det en hel mark, der er . Brandvæsen har udsendt et forbud mod afbrænding af sankthansbål. Overtrædelse af forbuddet giver bøder på minimum 2. Haveaffald (Er i forvejen reguleret i kommunernes affaldsregulativer) . Du må gerne brænde mindre mængder haveaffald af i perioden fra 1. Aabenraa Kommune har dog efter Affaldsbekendtgørelsens § i Regulativ for Husholdningsaffald på side meddelt tilladelse til afbrænding af haveaffald. Er du haveejer, kan du her læse om du må afbrænde haveaffald og hvis ja, hvordan du skal forholde dig ved afbrænding af haveaffald.


Disse regler gælder for enhver afbrænding af affald m. Undtaget herfra er mindre mængder rent og tørt haveaffald , samt rent og tørt træ, der. Hørsholm kommune imod enhver form for afbrænding af affal herunder ha- veaffal specielt på. A afbrændte både haveaffald og andet affal såsom.

Forbud mod afbrænding bliver skærpet: Sankthans skal fejres uden bål. Hvis forbuddet overtrædes, gives der bøde efter gældende lov, oplyser Bornholms Regionskommune.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg