onsdag den 18. januar 2017

Trompetblomst i krukke

BLOMSTER HVER GANG DEN STOR UDE I EN STOR KRUKKE OG. Kommentarer til Hvordan passes engletrompet? Køb billigt på Plantetorvet. Trompetblomst - Slyngplanter.


I store krukker kan de køres ud og ind på en sækkevogn. Der er mange af sommerens planter, som har været udplantet frit i jorden eller har stået i krukker eller potter.

Mange af disse planter ønskes . Denne slyngplante med det latinske navn Campsis Radicans er en flot almindelig trompetblomst , som bliver - meter høj. Bladene er modsatte, uligefinnede, og de store, smukke blomster er . En smuk klematis i en stor krukke er et godt alternativ til sommerblomster. Den kan dyrkes i krukke på terrassen eller plantes direkte ud i havens bede. En anden metode, der letter både udplantning og optagning til vinteropbevaring er, . Passer til krukker , massive grupper, bed og spesielt for snittblomster, verdsatt for sin lange varighet.


Fjerning av ferdige blomster forlenger blomstringen.

Kraftig klatreplante med store trompetformede blomster i en fantastisk rød-orange. Den år gamle Campsis radicans i billedet stammer fra frø indsamlet fra vildtvoksende planter af Morton Arboretet, Illinois, USA. Den står nær det SV hjørne af . Kan vokse i krukker eller på friland. Vil man dyrke planten i en balje eller krukke , bør den også have tilsvarende mål.


Bruksområde: Be krukker , snitt. Hvordan: Så frøene jevnt i en potte eller såbrett, dekk lett med litt vermiculite eller jord. Haven er tør og græsset er gult. Vi fik desværre kun 2mm vand i går. This Pin was discovered by Tine Rødgaard Poulsen.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Stort udvalg af Flere planter til espalieret. Sensommerens krukker prydes af hebe, lyng, pyntekål, alunro hortensia og. Bougainvillea, citrusplanter, nerium, eucalyptus, trompetblomst , camelia og . Vil du købe Campsis radicans?


Du kan købe mange forskellige slyngplanter mm. Om våren, i april, får de en god . Jeg har flere alpeklematis i hagen, bl.

Angelonia er en ret ny 1-årig sommerplante, især velegnet til krukker. ANGELFACE-sorterne er meget populære og udvalgt på grund af den stærke og sunde . Det mener jeg ikke det er , trompetblomsten mener jeg er.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg