mandag den 9. januar 2017

Hvilke planter i orangeri

Man regner med at der i dag findes langt over en million . Eller køber du drivhuset fordi du virkelig gerne vil dyrke planter du ellers ikke ville kunne? Vurdér hvor meget plads du har i din have, og husk at tjekke hvilke. Det kan bruges som et ekstra, smukt rum året rundt, og du kan dyrke masser af planter , der ikke kan . Hvordan skaber man en frodig have i de skyggefulde områder?

Et orangeri kan meget mere end et drivhus. Se her, hvor smuk skyggen er – med bl. Vi har støbt sokkel til et orangeri. Men hvilke af disse planter kræver overhovedet plusgrader om vinteren?


Orangerier med liv og store planter. Få arkitekt Anne Stausholms bedste råd til at skabe et hyggeligt orangeri i haven. Det har nærmest vendt op og . Kombinationen af glas, lys og planter er formlen på et orangeri.

Se vores katalog og få masser af inspiration og idéer til hvilke løsninger og designs, der . Du kan nu forlænge havesæsonen med et fritstående orangeri. Vi kender de eksotiske planter fra ferien sydpå, men de kræver mere pleje og kan virke. Han ve hvilken sort der passer bedst til din livstil. Mangler du inspiration til haven?


Med et orangeri forlænger du sommeren i haven, og skaber et frirum med plads til afslapning. Planterne skal være duftende for at understrege stemningen: pelargonier, klematis, figen i potte samt en vin. På pladsen foran orangeriet . Her får du en oversigt over planter , som du kan dyrke eller opbevare i et drivhus uden isolering hen over vinteren.


Det er en bygning der giver stor livskvalitet. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev får du gode tilbu inspiration og rådgivning omkring vedligeholdelse af haven og dens planter. Skab et flot orangeri med kvalitets vinduer og døre fra JVK.


Indret dit orangeri med spændende planter og hyggelige havemøbler, og du er klar til at . Derfor dyrkes citrontræer i Danmark som såkaldte ”terrasseplanter”, det vil sige planter , der kun stilles udenfor, når vejret tillader det. Du kan se hele vores samlede sortiment inden for drivhuse, jord og planter lige her, hvor du også. Dette leksikon er et opslagsværk og ikke et udtryk for, hvilke planter der findes i planteskolen.


Hvad gør man, når man er den lykkelige ejer af et orangeri , men ikke lige.

Vil du lade dine planter overvintre, kan du bygge et overvintringsrum i dit drivhus eller i din udestue. Hvor varmt, der skal være, afhænger af, hvilken type planter , . Der er næppe noget mere dekorativt og hyggeligt til hjemmet end smukke planter , og det er kun din egen fantasi, der sætter grænser for, hvilke planter dit hjem . Da jeg besøgte Gisselfeld park og orangeri , fik jeg masser af. Selvom man køber en citron eller appelsin, ved man ikke, hvilken sort man har .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg