mandag den 30. januar 2017

Cykelophæng til væg træ

Flotte cykelophæng i Egetræ og Valnød. Hæng din racer-, fixie- eller alm. Hæng cyklen op for at aflaste hjul og dæk. Få mere gulvplads i garagen.


BAJK_HANGR er et unikt og håndlavet cykelophæng til din cykel hvad enten det er en klassisk racer med stålstel eller en moderne af carbon.

Et specialdesignet cykelophæng i dampbukket Asketræ med afstandsstykker i mm kernelæder. Et unikt produkt som vil pryde enhver stuevæg også når . Et skrivebord af træ med en metallampe på foran en hvid væg. Cykelophæng i træ - Eg og Valnød. En enkel væg kan desuden let males over, hvis man skulle … Find denne og . Væg ophæng til cykel Max belastning kg ​Med gummi beklædte gribe.


Funktionel og stilfuld cykelholder.

Så fremhæv din cykel med dette ophæng. Køb GREN cykelophæng i kvalitetstræ hos Wood To You. Så skal du enten have baghjulet til at stødde op mod en reol eller en væg. Man skulle nærmest tro du havde andel i det firma.


Billedet viser en elegant bøjle i træ , der giver dét lille ekstra. Skjul derefter cyklen bag en fritstående væg eller et alternativt materiale som stof . Har også overvejet dette cykelophæng fra Copenhagen Road i Eg. Eller du kan gå all-in på cykelstyret og lave dine egne cykelophæng.


Det behøver ikke være cykelstyrshorn som her. Smart beslag til ophæng af cykler mm. Rack System er et system til væggen, hvorved du er fri for at have ting stående på gulvet - med andre ord frigør . Den fylder ikke meget og kræver kun få boringer i din væg. Læs mere Se specifikationer.


Case er den nye, kreative opbevaringsløsning, der passer til enhver boligstil – fra hipt og moderne til klassisk og tidløst. De udsøgte materialer og det smukke . Opbevaring til cykler på minimal plads i f.

Produkt Kvalitetscykelholder til cykler til anhængertrækket Enkel af- og påmontering på anhængertræk Den praktiske tiltfunktion sikrer let adgang til bilens . Sammenklappelig cykelholder til cykler med enkelt og sikkert låsesystem med sikkerhedswire. Monteres let på bilens anhængertræk uden brug af værktøj. Tøjstativ til væg - mange størrelser - fås hos Rackbuddy.


Træ knage med messing beslag og kroge. Alternativt kan man bestille dem i customsizes - og hvis man har adgang til træ ( trådstarter var fra Jylland) så kan man vel selv lave en i træsløjd . SKÅDIS hulplade, kombination, træ. Stænger på en væg til opbevaring af forskellige ting.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg