mandag den 16. januar 2017

Cafebord indendørs

Leder du efter et cafebord til haven eller til altan, så kan du finde et cafebord til både udendørs og indendørs brug på denne side. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Et cafebord der er nemt at rengøre. Bordpladerne på BILLSTA bordene er beklædt med melamin, et varme- og ridsefast materiale, der er nemt at rengøre. Caféborde - se også linket werzalitborde.


Konferenceborde Kantineborde - se også linket werzalitborde.

Hvis du har et lille køkken, eller blot en mindre stue, så er et cafebord som spisebor helt ideelt, da det ikke tager så meget plads, som et konventionelt . Vi fører flotte caféborde i moderne . En stilfuld og praktisk indretning medvirker til at skabe en god stemning og den helt rigtige atmosfære, både indendørs og udendørs. Kig ind i shoppen og se vores store udvalg af Café borde. Altid på lager - Hurtig levering - års garanti. Takket være Philippe Starcks tekniske knowhow og kreative genialitet er Dr. Na et fleksibelt og anvendeligt cafébord til både indendørs og udendørs brug.


Vi har altid den rigtige pris og måneders returret.

LIFE Bolton cafebord fås også med lava sort stel. Vi har både caféborde til indendørs og udendørs brug. Oslo cafebordet kan stå både indendørs og udendørs og er enormt funktionelt.


Cafebord i lys grå med kryds ben. Sæt to eller flere af Oslo . Smart lille cafebord som nemt kan foldes sammen. Bordet er helt ideelt til en altan eller en lille terrasse. Designet er enkelt, klassisk og i den nordiske stil. Jump cafébord fra Pedrali er et praktisk solidt bord til både indendørs og udendørs brug.


Bordet har eller ben og fås her med stort udvalg af farver til både . Det flotte Oslo cafébord fra Muubs kan stå både indendørs og udendørs og er enormt funktionelt med et sort jernben og en teaktræsbordplade. Top i zink og ben i sort metal. Dette er en tilføjelse til vores populære Affäire kollektion.


Denne kollektion er produceret i Kunstfibre og har en ramme af aluminium . Samtidig er et cafesæt nemt at flytte, . Så er et cafebord en rigtig god løsning. Et lille cafebord passer perfekt til den lille altan eller til en solkrog i haven. Du kan også finde et cafebord , der passer ind dit drivhus, så du kan sidde der og nyde .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg