onsdag den 18. januar 2017

Køkkenhaven måned for måned

Få det optimale ud af din køkkenhave med denne guide, som fortæller hvad du skal gøre måned for måned. Køkkenhaven måned for måned. Komposten skal vendes, kartoflerne lægges til spiring, frøene sås og grøntsagerne vandes.


Hvordan sår du grøntsager i køkkenhaven ? Ved udplantningen i køkkenhaven er der mulighed for at bruge fantasien til at komponere en smuk sammenplantning, som samtidig gavner de enkelte arter.

En ting det er det er sjovt at arbejde med er at prøve at have noget at plukke af året rundt derude. Noget af en udfordring, sidste vinter . Vinteren er over os og med den, er der kommet en masse regn og kulde. Drømmene om foråret, sommeren og efterårets have har længe . Den travleste tid for en urban farmer er køkkenhaven i april! Det er den travleste måned i køkkenhaven i april.


VIDEO: Vi er i begyndelsen af april måned. Det kribler i fingrene for at komme i gang med at få nogle afgrøder i jorden.

Alt bliver i sagens natur ikke sået og . Sæsonen slutter ikke i juli! Se her, hvad du kan dyrke i køkkenhaven helt ind i november måned. Maj er en rigtig spændende tid i køkkenhaven , hvor det endelig er.


Så de sidste afgrøder i køkkenhaven fra midten af måneden - dem der . Her får du den såkalender, som Peter Norris selv anvender, når han dyrker sin køkkenhave intensivt med op til 2-afgrøder på samme plads i . Langt de fleste gøremål i køkkenhaven foregår. I juli måned er der allerede mange afgrøder. I Marts måned er jorden stadig meget fugtig og kol der kommer næsten altid.


Læs videre Isabellas store bog om køkkenhaven - fra første spadestik til sidste. Marts er måneden , hvor der er dejligt - eller frygteligt - meget at gøre i haven. Forberedelserne kan for alvor begynde i køkkenhaven , hvor du i . Maj måned står for mit vedkommende i køkkenhavens tegn.


En del af de øvrige grøntsager, som de fleste har i deres køkkenhave , kræver en . At placere dem i køkkenhaven er en god idé, fordi det er nemmere at skære store. Så sommerasters i små potter eller bakker i april måned.

Og hvad er den bedste kur mod ukrudt og dræbersnegle i køkkenhaven? Få tips og inspiration her til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg