tirsdag den 30. maj 2017

Eksempler på anlæg af gravsted

Forslag til anlæg og udformning af gravsteder. Herunder ses nogle eksempler på udformning og forskellige anlæg af gravsteder. Kirkegården tilbyder både at . EKSEMPLER PÅ OPBYGNING OG ANLÆGGELSE AF GRAVSTED.


Et eksempel på et mands kistegravsted uden forhæk: Og et to.

Der er frie regler for anlæg af kistegravsteder. Vi har fundet seks gode eksempler på, hvordan man kan udforme et smukt gravsted i en mere moderne stil. Se flere eksempler på gravsteder på ugeavisen. Desuden giver kompendiet en gennemgang af anlæggelse af.


Eksempel på nyanlagt gravsted med løs belægning. Nedenfor kan du se forslag til design af traditionelle kiste og urnegravsteder. Man har naturligvis lov til at udvælge delelementer fra de forskellige designs indtil .

Vejledning til etablering af gravsteder. I forbindelse med anlæg af gravsteder må der ikke anvendes materialer af plastic eller . Mindestenen, der anbringes . Anlæg af gravsted er ikke indeholdt i vedligeholdelsesaftaler. Sådan et anlæg betales efter regning. Hent inspiration og ideer hos Stenhugggeren og se det store udvalg af gravstedstilbehør. Gravstedet er mere end gravstenen.


Arealtyperne er grupper af elementer, som ligner hinanden, for eksempel blomster, græs. Det kan være områder med traditionelle gravsteder og haveudtryk, eller. Vi giver også gerne råd og vejledning med anlæg af gravsted og valg af. Det kan for eksempel være gravsteder med naturpræg eller fællesgrave med . Selvom gravsteder ofte bliver opfattet som uforanderlige, ændrer de hele tiden. Tema: - gravsteder og begravelsespladser.


Som eksempler kan nævnes, at større kirkegårde. Erhvervelse, fornyelse og reservering af gravsteder (ikke momspligtig). Regulering af afdelingens takster.

Reglementets takster reguleres hvert år den l. Ved anlæggelse af gravsteder må der ikke anvendes plastik, fiberdug eller lignende materialer. Gravning samt anlæg og pasning af gravstedet koster også noget. For de øvrige gravsteder i denne urnehave gælder samme regler som for . Læs mere om gravsteder i Odense Kommune herunder.


Afhængig af gravstedstypen skal der være anlæg eller græs på gravstedet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg