onsdag den 31. maj 2017

Fjerne rødder fra hæk

Vi vil utrolig gerne fjerne denne hæk og plante en ny Liguster da vi har. Herunder bambusrødder, fræsning af hæk med henblik på plantning. Jeg aner ikke hvad den slags hæk hedder.


Jeep 4xog ja den kan trække meget - men en god hæk med gode rødder ødelægger bilen. Håber en hæk -kyndig kan redde min sommer :-) . Fjerne græs ved ligusterhæk?

Rodfræsning, fjernelse af rødder og stubbe, flisning af rødder, flisning. Hvordan får vi bugt med en Berberis tjørnehæk? Nu vil vi fjerne det hele og sætte et hegn i stedet - spørgsmålet er, hvordan. Den mest effektive måde at fjerne en træstub er ved stubfræsning. Ved stubfræsning bruges en stubfræser, der fræser den øverste del af . Kan salpetersyre fjerne en træstub?


Hvad kan du gøre ved naboens ukrudt? Rodfræsning (stubfræsning) er en billig og let måde at fjerne træstubbe på sammenlignet med traditionel.

Det bedste resultat opnås når hæk og buske er skåret helt ned. Rødder fra bambus kan også fræses i stykker. Efterlader ingenting til genbrugspladsen. Her er Fjerritslev Haveservice i gang med at grave hæk op, for at give plads til ny ligusterhæk.


Vi fræser stubbe og rødder i alle størrelser. Stubfræsning eller rodfræsning, som det også kaldes, er en skånsom måde at fjerne stubbe på. En stubfræser er high-tech-løsningen til at fjerne træstubbe med.


Hug rødder over, der stikker u med en økse. Den ser da ganske givet smart ud sådan en stubfræser, - men den fjerner jo ikke rødderne? Dét er jo ikke særlig praktisk, når man som os . Efter træfældningen fjerner vi rødderne med vores avancerede rodfræser.


Så snart de gamle rødder er fjernet, er der klar til nyetablering. Rodfræseren kan både fjerne hække, bambus og træstubbe. Derfor gælder det om at fjerne planterne – inklusive alle rødderne – eller at udsulte.


Rens deres rødder for skvalderkål, så godt du kan, og plant stauderne i et. Ja mange ringer nu og spørg om vi har hæk planter men her i september er det lige tidligt nok endnu. Barrodsplanter betyder planter med bare rødder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg