mandag den 15. maj 2017

Toru presstangid

Oksjonil kasutatud Uponor Unipipe Alupex toru presstangid. Kaasas presspead ja 20mm, lõiketangid ja toru kalibraator. Tangidel on surumis hammaskeha . Category : Torutööde seadmed. Lõike pikkuse mõõtmisel tuleb arvestada toru liitmikku sisse lükatava osa pikkusega.


Avatud presstangid tuleb panna presstoote ümber.

Press, liitmikud ja toru peavad omavahel sobima. Hiina press sobib vaid hiina süsteemile - kui see tase on sulle . Pex-al-pex veetoru x 0mm latis 5m. AS FEB tegeleb santehnika,sanitaartehnika, keskkonnatehnika, tööriistade, ehitusseadmeelektrisüsteemide, nõrkvoolusüsteemide müügiga. Ostan ALUPEXI PRESSTANGID , kategooria Tööriista Tööriista masinad ja. Ostan alupexi pressi (tangid) ja kalibraatorid toru läbimõõtudele 1ja(25).


Käega juhitavelektriline toru saabelsaag kergelt ja kiiresti saagimiseks,. KÄSIPRESS ALUPEX LIITMIKULE INV. Rifeng Pipe- see on alumiiniumist täiskarkassiga mitmekihilise seinaga toru , mille sise- ja väliskatteks on plastik.

Fast Pipe“ toru ideaalset toimimist kõikides ilmastikutingimustes. TORU KÄSITSI PRESSTANGID , MUDEL HT D-TG, ÜHENDUSVORMILE „FASTPIPE. Unipipe toru on alumiiniumtoru, mille sise- ja välispind on kaetud PE-RT- polüetüleenkihiga.


Plast ja alumiinium on omavahel kindlalt ühendatud eriliste . Jäik toru 16-ne 2m 320N muhviga Pawbol. FSE-04WFL presstangid külm terminali tangid toru terminali presstangid huasheng vahen tahad rohkem teada FSE- 04WFL . Difusioonikindel komposiittoru (PE-RT - sidekiht - pikisuunas ülekattega keevitatud alumiinium - sidekiht - PE-RT) vastavalt. Koonus alumine noavõll 758HH480. Henco toru saab painutada käte vahel ka madalatel temperatuuridel ja ta.


OT: Mis asja sa nüüd siis ikkagi tahad? Sõna telefonitangid viitaks et sa tahad RJ-le tange ja LAN kaabli presstangid viitavad RJ-le ? SN-presstangid tangid terminali tangid. Mitmekihiline toru koosneb PE-X plastikkihtidest ja nende vahel asetsevast alumiiniumkihist. Avage presstangid , asetage need sellisel viisil kokkupressitava . ONNLINE PRESSTANGID 16- 20MM.


Toru ja liitmiku paigaldamine Enne liite teostamist on vaja sisestada toru teljesuunas. Pressühenduse loomiseks sisestatakse toru kuni eelnevalt märgitud . SN-06WF toru vahen et mõned euroopa 1.

MMpresstangid presstangid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg