mandag den 15. maj 2017

Skifer fliser udendørs

Når skifer hentes op fra stenbruddet, præsenterer den sig med et lidt køligt, gråt udtryk. Belæg din indkørsel, have og terrasse med skifer fliser udendørs. Skifer er et naturmateriale som har været benyttet i århundreder.


Udendørs -klinker og skifer fliser af natursten til belægning til terrasse, havegang og gangsti. Kvarts skiferfliser til udendørsbelægning.

Skifer fliser til udendørs samt indendørs belægning. Kan også skæres til bordplader. Monsoon Black skifer leveres på blandende paller med fire forskellige størrelser til vort OPUS-mønster – eller til det mønster, du selv ønsker at designe. Store skiferfliser giver terrassen i haven, et markant løft.


Køb og salg af Skiferfliser på DBA. Med vores udendørs fliser kan du skabe en hel ny have. Med havefliser er der nemlig et utal af muligheder, hvorpå man kan udnytte haven og skabe muligheder . Alt i granit, sandsten, naturskifer fliser i mange størrelser og overflader.

Danmarks største lagre af havefliser i natursten til park, have og indkørsel. Gør et røverkøb lige nu - Verdens bedste skifer komfortsten til terras. Skifer som natursten findes rundt om i verden i mange forskellige kvaliteter. Vores skifer sortiment strækker sig prismæssigt lige fra det billigere til . Velegnet til alle former for bordplader, fliser , afdækninger og vægbeklædninger. Skifer kan også bruges til udendørs belægninger på terrasser, facader og . Vi garanterer billigste priser.


Indhold på denne side: Skiferfliser ○ Inspirationsgalleri ○ Granitbordplader. Valg af de rigtige fliser til den udendørs terrasse eller til køkkengulvet, . Der findes flere typer skifer , f. Den lagdelte, lette struktur, der let kløves. Naturfliser i din have - få ekspertens tips. Du kan sagtens lægge naturfliser af skifer , sand eller kalk i din have.


Fantastisk flot natur sten i naturskifer, håndkløvet fra Kina. De kan dog med årene risikere at få et mere . Fliserne giver et lidt andet . Få information om granit, skifer , sandsten, marmor og andre natursten og find danske.

Kig forbi vores butik på Amager eller køb online. Granitfliser og skiferfliser bruges, hvor du ønsker en holdbar og smuk belægning. Vi har granitfliser både udendørs og indendørs til terrasse og gangstier.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg