mandag den 29. maj 2017

Fødevaregodkendt plastspand

Alle spande har glatte overflader og er følgelig meget rengøringsvenlige. Der findes galvaniserede kørestel til - 1liters spandene. Fødevaregodkendt liters plastikspand med forsejlet låg og hank.


Arbejdstemperatur på -°C . Den er produceret i FDA godkendte materialer.

Vi leverer alle former for spande og plastspande. Hurtig og præcis leverance af plastspande, og har vi ikke den spand , du søger, specialfremstiller vi den. Producent, Dansk Transport Emballage ApS. Denne solide liter spand er velegnet til rengøring samt opbevaring af ingrediener og fødevarer. Meget kraftig spand der er designet til hårdt brug.


Spanden har en bred drypfri hældetu . MEDLEMSNYHET - NY stor spand i sortimentet hos Olitec Packaging Solutions.

Bruges til at mixe maling i og til. Velegnet til opbevaring af levnedsmidler. Solid spand med stor hældetu rustfri hank. Plastspand med låg - hvid - l. Har indvendig måleangivelse. Den hævede bund gør spanden stabil selv ved opfyldning med meget varmt vand.


Har et handy hul til haveslangen når den fyldes med vand. Stabil stol eller skammel, kan bære 150 . Stor span fremstillet i fødevaregodkendt plast. En all-round spand som passer til de fleste fyldeanlæg samt manuel. Til brug i køkkenet eller lign. Flexibel spand med hanke - fremstillet i fødevaregodkendt materiale.


Jeg skal bruge en passende spand som indsats til min elgryde fra. Hvid plastspand med låg og hank. Passende til bær- eller svampeplukning.

Kan ligeledes anvendes til rengøring i hjemmet. Denne grove middelhavssalt er for mange hjemmerøgere og professionelle røgerier den foretrukne salt. Leveres i praktisk fødevaregodkendt spand med låg,. En fødevaregodkendt plastspand afgiver ingen giftige stoffer til vand og foder, som opbevares i spanden.


Vores spande er testet af et uafhængigt laboratorium.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg