mandag den 15. maj 2017

Spinatvafler uden hytteost

Lige siden jeg var lille, har jeg elsket vafler. Både som dessert med syltetøj og sukker, til morgenmad med skyr og friske bær eller til frokost med . Disse spinatvafler fungerer som tilbehør til aftensmad eller frokost. De er lavet af havregryn og kan.


Spinatvafler – nemme grønne madvafler.

Sund banankage uden mel og sukker… 11. Prøv disse lækre og sunde spinatvafler med fyld af røget laks og avokado. Ingredienser Vafler god håndfuld frisk spinat æg 1g hytteost.


Fordel skiver af avocado og salatblade på spinatvaflerne , læg det . En opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 39. Mangler du inspiration og idéer til frokost og måske en erstatning for brød – så prøv disse lækre spinat vafler. Frokosten kan nogle gange blive . Så idag stod den på spinatvafler med avocado og tunsalat.

Vaflerne smager fantastisk og man kan faktisk slet ikke smage, at der er spinat i. Vores internet herhjemme har drillet helt vildt de sidste to dage, og i har. Jeg brugte hytteost , røget laks og avokado, en lækker sommersalt vil også. Fyldet fylder meget, så mine pandekager kunne ikke lukkes sammen uden hjælp . Kom spinat i en blender sammen med æg, hytteost , havregryn og salt. Varm et vaffeljern op og pensl det med lidt olie.


Rigtig gode sunde vafler med hytteost , chiafrø og vaniljepulver. De bliver lavet helt uden tilsat sukker, men bliver stadig dejligt søde. Sunde og lækre spinatvafler med havregryn og hytteost. De kan både spises til brunch, frokost og aftensmad med f. De grønne vafler passer også til en salat eller som et festlig mellemmåltid.


Derfor skal du prøve mine low FODMAP spinatvafler med laks. Dejlige, glutenfrie vafler med spinat og urter fyldt med skjulte grøntsager og urter. Varme hvedeknopper - den bedste opskrift uden mel og gluten. Forkæl dig selv med lækre sunde vafler til morgenmad uden.


Med en spændende blanding af spinat, hytteost , loppefrøskaller lidt salt og . Sprøde chiavafler – glutenfri vafler uden æg.

I min verden har vafler altid været en dessert. Men hvem har egentligt bestemt at vafler skal være usundt? Sunde spinatvafler med laks og avocado – Malene Mandrup. Denne servering laves i en håndevending uden så meget som at tænde for komfuret.


Fremgangsmåde: Tænd dit vaffeljern . Low Carb spinatpandekager uden mel. Et godt forslag til en sund . Drys med revet ost, og sæt dem i ovnen i minutter, til osten er smeltet. Skær tomater i kvarter og oliven i halve.


Server pandekagerne med hytteost , tomater, . Tidligere lagde jeg en opskrift op på spinatvafler med laks og hytteost , men man kan fylde disse vafler med alverdens ting.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg