tirsdag den 30. maj 2017

Junkbag afhentning

Det slipper du for, når du benytter dig af vores junkbag -koncept. En ny måde for håndværkere og entreprenører at håndtere deres byggeaffald på. En junkbag kan du stille på en palle i bunden af en baggår og når den er ful. Mere fleksibel end en container.


I Herning er der en der har købt disse junkbag , de står nu på andet eller tredje år.

Hvad det skyldtes ved jeg ikke, men jeg kunne have en . Afhentning af big bags med byggeaffald el. The Junk Bag is a convenient way to handle any debris from your household or yard projects. Et simpelt koncept, kræver en simple app.


En helt ny måde at håndtere byggeaffald på, som er billigere, nemmere og langt mere fleksibel end containere. Discover ideas about Gardening. Nyt Hospital Nordsjæl- lan der ligger tæt på Hille- rød by.


Pris for køb af denne tomme bigbag er 1kr.

Junkbusters afhenter dit affald. Find this Pin and more on Smart . Skousen bruger Junk Bag til de mindre opgaver - de såkaldte . Det er ikke tilladt at benytte ordningen JUNKBAG til at bortskaffe haveaffald. Du skal benytte de indsamlingsordninger, som Esbjerg Kommune stiller til rådighed.


En lille junkbag med plads til 2kilo vil således ofte koste under 1kroner. Når den er fyldt, går man ind på junkbag. Sækken hentes inden for en uge. Den hentes af kranbil, som godt kan krane . Praktiske big-bags til afhentning af byggeaffald i København og omegn.


Klik her og find den bedste pris nu! Sammenlign priser og læs anmeldelser af container Rengøringsartikler. Big bags til afhentning af byggeaffald mm.


Når du skal af med dine sække, så er en mulighed selv at transportere dem op på genbrugsstationen. Dette kan imidlertid let blive . For yderligere information omkring privat afhentning af dit skral så tag kontakt . Privat afhentning af junkbags.

Gipsaffald - Genanvendelse af gipsaffald . I prisen indgår afhentning , tipning og eventuel sortering. Kræmmerkasse En blandet kasse på over kg. Køkkenet er skilt ad og klar til afhentning Uden borplade og vask.


Underskabe Skab til vask 60cm bred.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg