torsdag den 11. maj 2017

Trappegelænder jern

Custom Made gelænder i smedejern fremstillet præcist i mål til din trappe. Alt efter design, er det meget forskelligt hvilken dimmension på jern vi bruger til . Indendørs trappegelænder i smedejern fremstillet præcist i mål til din trappe. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.


Her er Søren ved at montere gelænder til stor nybygget terrasse. Hos Aalborg Smeden fremstiller vi alle vores produkter på værkstedet – og vi hjælper meget .

Her finder du et udvalg af SILVANs trapper, loftstrapper, tilbehør m. Svejsebar håndliste holder til trappe gelænder. Trapper, gelændere, faldværn og hegn i smedejern - unikt designet og på mål til netop din opgave. Et gelænder skal sikre, at du ikke falder ned fra en trappe, altan eller terrasse. Stål og jern , som hele plader eller som stolper. Se hvordan du maler og rustbeskytter et jern gelænder , i en og samme arbejdsgang.


Komplet gelænder i maritim kvalitet. God kvalitet til den rigtige pris.

I din have findes der måske en smuk gammel havelåge i jern , der trænger til at blive frisket op. Eller måske har du et trappegelænder , der har rustpletter og . Men Arteferro som dansk smede- jern forhandler, er en verdens største på området. Søger du en pris på trapper i jern eller stål? Fra vores to lokationer, Herning og Skærbæk, producerer og leverer vi trapper i stål, rustfrit stål, jern , aluminium, træ.


Trapper - Indvendige trapper - Udvendige trapper - Ligeløbs trapper - Halvsvings trapper - Altaner - Alt i jern og stål Til privat og erhverv. Individuelle gelænder løsninger. Mangler du et lille stykke gelænder eller trægelænder til en hel trappe. Gelænder i træ, jern og glas. Bredt sortiment i trapper, gelændere og tilbehør.


Det er jern gelænder som er håndmalet med hammerite maling ( Sort ) . Design din individuelle trappeløsning - Bestil online i sikker webshop. Gammelt jern kan blive som nyt – men det kræver, at al rust bliver slebet og børstet væk, og at det rene jern får fire lag maling. Sæt sikkerheden i højsædet med et smukt altan gelænder fra GitterGruppen ApS. TRAPPEGELÆNDER INDENDØRS OG UDENDØRS. Hos Helstrand Smedje finder du.


Hvad enten det gælder sort stål, jern , rustfrit stål, messing og kobber.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg