tirsdag den 29. december 2015

Lavendel indenfor

Lavendler kan plantes i haven allerede, når den første nattefrost er væk og vil – hvis du passer dem rigtigt. Sådan skal en lavendel passes . Skal du plante lavendel i haven? Så læs med i guiden her og få råd om placering , udplantning, vanding, gødning, beskæring og vinterdækning af lavendler.


Den er velegnet som smagsgiver i alt fra gryderetter, småkager, is, snaps, sirup til brød og kager.

Mange anvender eksempelvis lavendel -olie i badet til at slappe af, og undersøgelser har vist, at indånding af lavendel kan mindske . De dufter rent og beroligende og er dekorative og dejlige at bruge i te eller salater. Og det skønne ved lavendel er, at de er så taknemmelige at have med at gøre . Trivs bäst i full sol i lätt, mullrik, sandblanda väldränerad jord. Kan även placeras i lätt skugga.


Passar i blandade rabatter, som . Det är många av oss som har lavendel i trädgården, inte så konstigt eftersom den doftar ljuvligt och är en riktig fröjd för ögat.

Men lavendeln är så mycket mer! Kanske har du träffat på torkad lavendel i påsar bland kläderna i någon byrålåda, eller bland lakanen i linneskåpet hos någon äldre släkting . Flerårig lavendel er en staude, der hele planten i sin helhet visner ned på høsten. Når våren kommer vil den skyte nye skudd med vakre og velduftende blomster . Nå bugner det av flotte lavendel i butikkene våre. Det er nå lavendelen er på sitt aller flotteste.


Ihre Seniorenwohnanlage in Teltow I Seniorenheim, Betreutes Wohnen, Stationäre Pflege und Tagesplflege. Lavendelen vi har i butikkene nå er dyrket i Italia . D : Rosmarin DK : Rosmarin F : Romarin GB : Rosemary I : Rosmarino N. It is a good way to end a day. I strongly recommend having a pear pie with it. Give fragile ends some love with a highly concentrated treatment, enriched with Antioxidants, Amino Acids, Pro vitamin Band Certified Organic Avocado Oil to . Spesialutgave med bånd i rosegull eller lavendel. Lagerstatus webbutik: I lager.


Ingli Pai saunaõli mänd ja lavendel. Eeterlike õlide segud saunameeleolu loomiseks.

Hoolsalt valitud eeterlike õlide . Photo used under Creative Commons from . Som ren olje er den vidunderlig duftende og har flere fordeler i tillegg til sin roende og beroligende . Her kan du enkelt bestille flotte blomster i vår nettbutikk, og få levert hvor enn du skulle ønske i verden, du kan også velge å. Grænsepersonalet smører sig ind i lavendelolie for at holde insekterne væk fra de gule veste. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg