torsdag den 31. december 2015

Chili con carne med skært kød

Den klassiske ret laves i en stor portion, og kan nemt fryses ned i mindre. Jeg er helt vild med simremad – både fordi det smager godt, det er nemt, og det er en god . Denne version er nem at lave og smager så englene synger. Se opskrift på hjemmelavet chili con carne med oksekød , bønner, tomat og . Måske verdens bedste chili con carne.

Eller i det mindste Gastrolands bud på verdens bedste chili con carne. Den er ikke så svær at lave, men tager lidt tid. En ekstra lækker chili con carne lavet med skært kød.


En nem hverdagsret med masser af saft og kraft som også er go hvis man skal lave . Jeg fik rigtig meget lyst til chili con carne i aftes, og begyndte at tænke i sammensætningen af ingredienser til sådan en ret. Er du vild med chili con carne , så skulle du prøve denne version. Normalt laver jeg den med hakket oksekød , men idag blev det med skært i stedet, .

Denne chili con carne tager ikke lang tid at bikse sammen, men den må gerne. Med andre ord: siger din normale chili con carne opskrift at du skal bruge hakket oksekød , så smid opskriften ud! Opskrift på chili con carne fra frihuset. Super inspiration – har både prøvet med mørk øl og med forskellige typer skært kød. Chili con carne er en omstridt ret, der kan laves på et utal af måder, som i. Lone Landmand giver dig opskrift på lækker, stærk chili con carne med.


Bruger du et helt stykke kød som bov eller spidsbryst, tilfører du mere . Men retten bliver uendeligt meget bedre med skært oksekød , den . Chili Con Carne med oksetern, billede Chili Con Carne med. Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. En rigtig chili con carne er tilberedt med skært kød , selv om mange bruger hakket oksekød. Ingredienser: 5g oksekød i tern ( gullaschkød) spsk olivenolie salt og peber dåse kidneybønner i . Det var Mia Sommer-Larsen, der fandt denne pin. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest.


I sidste blogindlæg proklamerede jeg, at chili con carne er uden bønner og ikke laves af hakket, men skært kød.

Jeg forsætter i det mexicanske hjørne og slutter dagen af med en omgang simremad. Også i klassikeren chili con carne hitter Tabasco. Prøv også en variant med mørk chokolade, varme krydderier og skært oksekød.


Først så beklager jeg atter den ringe billedkvalitet, det er ikke så let med mobilkamera! OPSKRIFT PÅ CHILI CON CARNE 2g.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg