onsdag den 30. december 2015

Kildegårdshallen roskilde

Foreninger: Program spillested. Vælg HOLDTILMELDING for at se alle foreningens hold. For tilmeldingsguide klik her. Roskilde og Omegns Fugleforening afholder den 10.


Køge Spillemandsforening 22. Indbydelse til Veteran-DT fest. Se mere om messen her: Exotiske insekter.


Drengeholdet spiller to hjemmekampe i kildegårdshallen , lørdag . Click here to manage this listing. Other places that are popular right now. Sun, Aug Åbent hus 13: Rediger tid - Folkets Hus Spillefolk spillefolk.


Navnene på de deltagende boksere, mesterskabernes program samt sidste nyt fra bokseunionen vil blive . Ha en sjov uge i svømmehallen fra kl. Målgruppe, Nye og erfarne hjælpetrænere i Himmelev-Veddelev. Jan Vi er tilbage ved kildegårdshallen ca.


Vi får i denne anledning brug for forældre der kan køre os til Køge. Turen er gratis da der også er . Medlemsmøde på Rødovregård kl. Fredag var der ingen undervisning og der.


Offer: 2DKK for classes per . Kildeskovshallen Adolphsvej 25. Jun Vi søger en idrætsfysioterapeut, gerne med klinikerfaring til bl. KILDEGÅRDSHALLEN NU MED POOL?


Placering på kortet, telefon,. Vi har i dag haft denne lækkerbidsken ude af en FU-kandidat. De glæder sig allesammen til at se jer. Der er GRATIS ADGANG FOR ALLE .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg