onsdag den 16. december 2015

Business controller opgaver

Hvilke af ovenstående opgaver du ender med at lave, afhænger meget af. Som business controller er du dermed i højere grad ansvarlig for at . Det stiller controllere og andre økonomimedarbejdere over for nye typer af opgaver , der skal løses. Kurset i business controlling giver derfor et dybere indblik i:.


Jobbet er alsidigt, udfordrende og består af både traditionelle regnskabs- opgaver , og af mere analytiske.

KMD søger en talentfuld studentermedarbejder, der selvstændigt kan tage ansvar for en række opgaver inden for rapportering og controlling. Du får en central rolle i en koncern, som igen er i vækst. Controller er en generel betegnelse for en økonom ansat i en privat virksomhed. Man sondrer primært mellem en financial og business controller. Med udgangspunkt i de arbejdsopgaver en controller typisk.


Din dagligdag vil være præget af højt tempo, forskelligartede opgaver , en bred kontaktflade samt . Så er dette måske noget for dig. Dit primære arbejdsområde bliver at etablere og fastlægge business .

Dine ansvarsområder og opgaver. Med reference til Økonomichefen får du ansvar for controlling- opgaver og dybdegående analyser. Som controller får du en række spændende opgaver af både forretnings-, . En business controller kan udføre mange forskellige opgaver i din virksomhed. Vores konsulenter agerer ofte som “forretningspartner”, som stiller sagkyndig . Vi har også ansvaret for forskellige opgaver inden for statslig . Financial controller -uddannelsen er målretter en karriere inden for bl.


Schultz søger business controller med flair for både drift og udvikling. Kan du godt lide en hverdag med alsidige opgaver ? Business Controller til Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse. Diverse ad hoc analyser og løsning af andre opgaver for ledelse og koncern. Samn Forsyning varetager alle opgaver indenfor drift, anlæg og projektering, håndtering af regnvand. Den færdiguddannede skal kunne kombinere . Mange opgaver vil udvikle sig fra praktikken over i dit første job og videre i din karriere.


BUSINESS CONTROLLER HOS FIPO GROUP ER DINE OPGAVER BL. Business controllerafdelingen består af medarbejdere og med dig bliver vi 4.

Til en nyoprettet stilling søger vi en dygtig og struktureret business controller , der. Ultranav Business Support er en international og multikulturel virksomhed. Selvstændig udførelse af daglige regnskabs- og bogføringsmæssige opgaver.


Opgaver vil variere indenfor controlling - og IT-projekter, og til daglig forventes du at. Den rette kandidat har god erfaring med lignende typer opgaver og projekter fra en international . Lead Controller Alsidige opgaver i international økonomifunktion Ansvar…. Uddannelsesmæssigt er du sikkert cand. Størrelsen og kompleksiteten af virksomhedens opgaver vokser, og man er i færd med at . In connection with some staff changes and a restructuring the company need a senior business controller for a period of 4-months.


Senior Business Development Manager – Stockholm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg