tirsdag den 29. december 2015

Bålhus

Stort bålhus med grill i midten samt indbyggede shelterpladser. Plads til sovende gæster. Taget laves med vandfaste krydsfinerplader og tagpap.


Stolper af roniniatræ, der støbes . Et bålhus er et socialt samlingspunkt, hvor man kan nyde frokosten, have hyggelige stunder, arrangere. Elverdals bålhytter og bålhuse udføres i en solid kvalitet, der sikrer mange års holdbarhed og nytte.

Find et bålhus eller bålhytte der passer til jeres behov . I en stor lysning i Lystrup Sønderskov ligger dette bålhus , som giver overdækket hygge hvis vejret ikke tillader leg på . Vores nye bålhus kan bruges til mange formål, og den har mange muligheder for individuelle løsninger. Multihus Ø6med udvidelser. Hver udvidelse øger længden på huset med 2m.


Her vist med udvidelse, samt . Smiløkka har designet egne bålhus som er blitt svært populære. Vakkert design, solide materialer og gjennomprøvde løsninger står sentralt hos oss på Smiløkka.

Der er ingen behov for at tørre fødderne eller lægge overtøjet, når man færdes i udehuse. Benker til meter bålhus , stk (6meter). Brandbilerne fra Ringsted rykkede ud til ild i et bålhus - altså mere ild end godt er. Den hårde træsort Azobe, egner sig specielt til.


Flott bålhus med benker i vår serie Naturlek. Robinie stolper med kalmarplanker. Vi vender hurtigt tilbage med svar. Lille landsby styrker sammenholdet med bålhus.


Se artiklen i Jydske Vestkysten - her (klik). D rendering af Åttekantet bålhus. Vi taler om det nye bålhus , som børnehaven Kaptajngården kan indvie på lørdag 26. I midten er støbt en grillplads, og så er der ellers . Til familiens store mærke-dage, til møder, kurser, foredrag og til. Servicesymbol i henhold til Skov- og Naturstyrelsen.


Leveres som standard i 1x 1mm, men kan leveres i andre størrelser efter ønske. See more ideas about Firewood storage, Bonfire pits and Campfires. Med jævne mellemrum laver vi snobrød.

Grunnmodellen består av bindingsverk og tretak i solid utførelse. Bålhuset er bygget av vegger og tak .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg