torsdag den 31. december 2015

Hjemmelavet kyllingemix

Ingredienser: stor bagekartoffel, stave. Mmh vi skal have hjemmelavet kyllinge mix. God og nem hjemmelavet taco krydderi mix som kan bruges til kød og kylling eller som dip til chips.


Se opskriften på hjemmelavet taco krydderi . Hotwings og Fritter er jo lige det der skal til når det skal gå hurtigt. Og hvis vi er ærlig med hinanden så kan man æde hotwings og fritter næsten altid.

Med pommes frites, salat og hjemmelavet dressing. Vi modtager følgende betalingskort. Dette indlæg blev udgivet den 23. Mamas hjemmelavet burger med 200g bøf.


Alle vores burgere er med hjemmelavet bøf af oksekød og frisk brød. Med flammegrillet bøf i stor . Grillmad - Pommes Frites, lille. Med 1g hjemmelavet bøf, iceberg, tomat, agurk, løg og burgerdressing.

Special kebabrulle: hjemmelavet fladbrø syltede agurker, serveres med salat . Kyllingemix : pommes frites, kylling, salat, dressing. Vores hjemmelavet burger består af burger dressing, 230g bøf, salat, tomat,. Med hjemmelavet tomatsauce og ost . Forret, serveres på bund af salat med hjemmelavet dressing, kaviar, . MEGA BURGER: Stor, sprød italiensk bolle med hjemmelavet bøf, dressing, tomat, agurk, løg, iceberg salat og ketchup … Classic, oksebøf.


Vi snyder ikke med ordet hjemmelavet ! Hjemmelavet hakkebøf med brun sovs, ristede løg, finthakket løg,. Marineret grillet kyllingekød og hjemmelavet brød. Friturestegte kugler af kikærtepuré og hjemmelavet brød. Kom ind og spis en lækker frokost med udsigt til byens gågade.


KONTAKT OS SE ÅBNINGSTIDER. Valdemarsro skriver om Blodappelsin salat med rucola (læs mere) 64. Det lækre menukort har mange forskellige retter at vælge imellem, pizzasandwich med frisk salat og valgfrit fyl kyllingemix og lasagne med hjemmelavet brø . Jeg havde lavet lakseruller, melon med parmaskinke, små dip “skeer” til en hjemmelavet basilikumpesto og en hjemmelavet tomatpesto. På myTaste finder du 1opskrifter til hjemmelavet ketchup opskrift samt.


Steak a la Phunky: Pandestegt entrecote med smør - Serveres.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg