torsdag den 24. december 2015

Ildfaste sten

Stort og unikt udvalg af ildfaste materialer. Køb ildfaste sten , keramisk isolering, ildfast mørtel m. Annoncer med Ildfaste Sten på DBA. Stort udvalg af Ildfaste Sten til billige priser.


På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.

Køb og salg af Ildfaste Sten i Byggematerialer på DBA. Find nyt og brugt indenfor Byggematerialer til billige priser på DBA. Vil du selv eksperimentere med at bygge pizzaovn, bageovn eller andet der skal holde. Se vores udvalg af billige ildfaste sten her!


Ildfaste konstruktioner og foringer i ovne var før i tiden især opbygget som traditionelt murværk af sten med tynde mørtelfuger. Vægkonstruktioner blev muret i . Er stenene revnet i din brændeovn eller pejs eller vil du bygge en bålplads?

Flere størrelser og hurtig levering. Egnet til fastgørelse af ildfaste sten i pejse, brændeovne og andre små ovne, tåler op til 1. Herved opnår du store besparelser på dine køb, uden besværet med at stå i kø. Chamotte sten af bedste kvalitet til udmuring af pejs eller brændeovn. Farveforskelle kan forekomme. Ildfast sten der bruges til indvendig isolering af brændkammer.


ILDFASTE STEN 25X114X230MM ALN1A - 7STK PR PAL. Ildfaste sten er beregnet til pizzaovne, åbne ildsteder, udendørs pejse el. Vælg imellem forskellige størrelser.


HUSK også den ildfaste mørtel til fastgørelse af . Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Ved at anvende vores tjenester . Denne information deles med tredjepart. Leder du efter ildfaste sten ? Et nyt projekt er på trapperne.


Stenene må gerne være brugte.

Vi er lagerførende i de fleste standard formater og har. Danish-English translation for ildfaste sten , blokke, fliser og lignende ildfast keramisk konstruktionsmateriale, bortset fra varer af fossilt kiselmel eller af lignende . VI har fået en morsø ovn som vi måske vil have ind i stuen og stå, men de ildfaste sten der er bagerst i ovnen er krakkelerede!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg