mandag den 28. december 2015

Broderet badge

Laves med mange detaljer som strygelim på bagsiden. Her bestiller du dit broderede stofmærke. Vi udarbejder gratis rentegning og layout til godkendelse. Badge -design er producent af pins, flagpins, reklame gave, USB nøgle,.


Customize professionel maskinbroderi af rygmærker og badges i høj. Stofmærker broderet med dit motiv og flot satinkant findes i mange farver og kan.

Emblemer med broderet motiv er næsten identiske med et direkte broderi – her har du blot mulighed for at vælge forskellige påsætningsmuligheder. Individuel arbejdsbeklædning med professionelt image hos engelbert strauss. Med moderne broderiteknik fremstiller vi hos engelbert strauss dit navn, . Vi har et stort udvalg i broderede eller vævede badges samt button badges i metal med tryk.


Badges med logo sender et klart budskab. Snigskytte tegn - Snipers Badge (tysk: Scharfschützenabzeichen) er et tysk . Smuk broderet badge strygemærke med glitter. Kunder der har købt dette produkt har også købt.


Skal I have jeres klub logo på gier, træningsdragter, klubtøj, caps, tasker eller lignende, så er et broderet klubmærke den rigtig løsning.

PB LABEL: Kina professionelle producenter og leverandører af forskellige regelmæssig broderet Patches. Broderet strygemærke Snorkfrøken. Du kan kilde kvalitet militære emblem broderet. Hos Textilbroderiet producer vi badges , mærker eller emblemer til enhver lejlighed. Mærkerne bliver leveret med en broderet kant rundt om motivet.


John Olsson fremviste på en klubaften et maskinbroderet badge med klubbens logo, som kunne sys på jakke, T-shirt, fotovest eller hvad man . Bagdes med tryk i et stort antal størrelser og former. PlayStation - broderet controller- badge (sort) - Sort snapback cap med broderet original PlayStation controller- badge. Lars Lohse: Jeg syntes bare det er ærgeligt at når bilen ikke passer ind i dit originale miljø at du så slynger en pris ud du selv ved at selv den lakering den . Vores broderi nøgleringe broderet patch nøglering er alle fremstillet af materialer af høj kvalitet. Gennem fine forarbejdning, kan vores broderi nøgleringe . Det samme tøj, som han havde haft på . Den er udstyret med et brand logo, broderet badge , krave, knappe rækker og en praktisk brystlomme.


Taljeret snit, kan bæres afslappet over bukser. Rundt broderet mærket med DF Logo. Det er lavet af polyakryl, som er let og robust, med et broderet adidas Badge of Sport.


Kraftig, militærinspireret skjorte med broderet badge på ærmet og aftagelige badges på brystet. Skjorten har også to brystlommer, skulderstropper, forstærkning . World Taekwondo Federation Badge er blevet omhyggeligt broderet for at supplere uniformen.

Tekstilblandingen sikrer fremragende form og snap i hver teknik, .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg