torsdag den 10. december 2015

Gelænder galvaniseret

Old style - meter gelænder. Det er et vedligeholdelsesfrit gelænder da det er galvaniseret og lakeret. Dette gelænder i smedejern er først galvaniseret og efterfølgende lakeret sort.


På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og . Udfyldninger i gelænder er massiv firkantstål. Håndliste på gelænder : Mahogni.

Moderne gelænder i varmgalvaniseret stål. Galvaniseret gelænder og værn fremstillet til eksisterende altan i Viborg. Alle beslag er påsvejede inden galbanisering. Prisliste på galvaniseret gelænder og glasværn.


Ring for tilbud hvis du har . Trapper og gelænder – både ude og inde! Kvartsvingstrappe helt i galvaniseret stål. God kvalitet til den rigtige pris.


Nu kan du få et danskproduceret saml-selv gelændersystem i galvaniseret stål.

Hos Gødstrup Smedje kan vi fremstille og montere enhver form for gelænder til trapper, altaner og åbne etager. Nivtecs gelænder er godkendt til en belastning på 1kg. Fremstilling af CE-mærkede kvalitets altaner, trapper, gelænder , porte og. Terrasse med galvaniseret gelænder med lodrette baluster.


På siden finder du et udpluk af konstruktioner vi har udført med tiden. Hos os kan du få udarbejdet moderne gelænder og glasværn til dine specifikke ønsker og behov. Vi monterer en del gelænder af galvaniseret stål med glas og håndliste af mahogni. Gelændersystemet er fremstillet iht. Vi har faste underleverandører til det galvaniserede stål samt til glasset som . For Dansbo Entreprise har vi produceret og monteret galvaniseret gelænder og værn med håndlister i Jatoba hårdttræ til Socialpædagogerne, Danmarksgade . For mere information og bestilling . Passer til Nordic gelænder stolpe.


Vi producerer både dele til hegn og færdige løsninger - kontakt Hadsten Smede for et godt tilbud. Plus gelænder rundt ved kælderskakt. Spindeltrappe Ø1med trin i galvaniseret stål.


DOLLE Toronto er en spindeltrappe, der kan bruges både til inden- og udenfor. Stålbalustre og Rundstok i teak, som også kan benyttes som terrassehegn i ren stål uden glas, alle stålhegn kan leveres med en rundstang foroven i den ædle .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg