onsdag den 5. april 2017

Askestøvsuger til brændeovn

Har du prøvet at tage aske ud af din brændeovn eller dit pillefyr med en. Se vores udvalg af askesugere med motor til rengøring af brændeovnen for aske og skidt. Sammenlign priser og læs anmeldelser af askesuger Støvsugertilbehør. Klik her og find den bedste pris.


Askesuger med motor-Filter til askesuger med motor.

ANVENDELSE Til rengøring af pejs, grill, osv. Kan klare varm aske op til ca. Også perfekt til at fjerne savsmuld og . Her finder du askesugere med PRISGARANTI!


Hos Harald Nyborg forhandler vi slidstærke askesugere, som kan bruges til savsmul aske og murpuds. Kraftig askestøvsuger med motor . Brændeovn , skorsten, stålgulvplade, stativ med hjælpemidler til brug af Brandovnen og en askestøvsuger. Man er velkommen til at skrive spørgsmål, .

Sælges fordi jeg er flyttet og har ikke en brændeovn mere. Velegnet til pilleovne, pejse og brændeovne, bilen, værkstedet osv. Brug aldrig din støvsuger til at støvsuge din brændeovn. Askestøvsugeren er et godt valg til ,sikker og effektiv fjernelse af aske.


Brug i stedet en speciel askestøvsuger. Dæk askeskuffen til med en pose eller lignende for at undgå at . En anden form for funktionel brændeovnstilbehør er en askestøvsuger. Med en askesuger slipper du for at gøre det beskidte arbejde. TermaTech optændere til brændeovn Optænding til brændeovn. Tilbehør til Brændeovn - Tilbehør til pejs - Tilbehør til Pilleovn!


Få gode råd og tips til rengøring af din brændeovn. Ashley 9er specielt udviklet til at støvsuge den meget fine aske fra . Resten af ovnen kan ligeledes renses for sod med en askesuger eller med Morsø kost og fejebakke. Varde ventilator til brændeovn. Kan også bruges til din grill, byggestøv osv.


Glasplade til brændeovn , Glasplade til brændeovn sælges. Den fejler intet, men sælges pga.

Ekstra billeder tilsendes gerne. De lyse natursten giver en flot kontrast til den ellers sorte brændeovn. ADURO SMART RESPONSE til BRÆNDEOVN. NOR-TEC askesuger med spand.


Nemt at støvsuge din aske op. Mærke: Electrolux Model: Big Dirt Kapacitet: liter eller liter væske. Har man brændeovn i stuen, bliver møbler og gulv hurtigt dækket til med asken fra ovnen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg