onsdag den 12. april 2017

Wc skurestick

Aldrig før har det været så let at rengøre et WC helt, og al. Fjerner kalk og aflejringer i toilettet. Se varebeskrivelse Se specifikationer. Sammenlign priser og læs anmeldelser af wc Rengøringsartikler.


Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. Skurestick i 1 sammenpresset glas.

Få bugt med de mørke rander og kalkbelægninger i toilettet med wc. Denne slibesten er med håndtag, således at den er nem at anvende . Ridser ikke når den anvendes våd. Har du kalk og fastgroet snavs i toilettet? Naturprodukt der er fremstillet af 1 glas. KUN til anvendels i toiletkummen.


Må ikke anvendes på plastic og sarte . Klik dig ind her her og find hvad du skal bruge. Danmarks stærkeste sortiment og .

Er et miljørigtigt alternativ til kemiske rengøringsmidler. Det er en miljørigtig løsning uden kemikalier og den fjerner både rust, farve- og . På lager – Levering en til . Kan også fjerne farve fra toiletrens. Competitive prices and product expertise. Kun til brug i toiletkommen.


Den lukkede struktur hindrer bakteriedannelse i . Anvendes uden brug af kemikalier eller andre . Dagligvarer på nettet - spring køen over. Lava wc - skurestick uden håndtag. Ikke beregnet til daglig rengøring. WC skurestick - fx fra Silvan, formentlig mange andre steder. Sådan en pimpstens klump, man bare skurer kalken af med - jeg troede ikke på . Et særdeles velegnet redskab til rengøring af toiletkummer.


Det er et forholdsvist nyt og miljørigtigt rengøringsprodukt, der helt uden kemi kan fjerne . WC SKURESTICKS (MINATOL) STK. Det var Tina Dalbøge, der fandt denne pin. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest.


WC sticken er et naturprodukt helt uden kemi.

Den er beregnet til periodisk rengøring,. See more ideas about Apartment therapy, Cleaning hacks and Cleaning recipes. Toilet skurestick er velegnet til rengøring af riste på havegrillen, fjernelse af kalk- og algebelægninger i svømmebassiner, afrensning af rust på haveredskaber . Jeg havde et frygtelig grimt toilet, sådan et med brune rander og.


Rensning af brune belægninger i wc.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg