torsdag den 27. april 2017

Iphone 4s skærm reparation

Sammenlign priser på reparationer! Du kan eksempelvis indlevere din . Så hvis jeg kan, så kan du også. Home button og selve panelet.


Vi udskifter din smadrede skærm på under timer eller dit batteri på under min.

I den forbindelse mangler jeg nu en, . Vi reparerer fx knust glas, ødelagt skærm , slidte knapper m. Vi kan reparere alt fra skærm og bagcover til batteri og diverse taster. Hos os kan du altid regne med . Kontakt os endelig for pris på reparation af andre Apple produkter. Priser på reparation af skærm. En smadret skærm er ikke noget kønt syn, og i værste tilfælde kan den give splinter i.

Hvis din skærm er knust, din højtaler er gået eller dit batteri er sløvt - så kig forbi vores butik i . I langt de fleste tilfælde, er reparationen udført på mindre end minutter. Hurtig og prisvenlig reparation af din enhed i Svendborg. Ved os får du høj service og kvalitet til billige priser.


Find prisen for reparation , på din . Express reparation af: itu glas,smadret skærm , lader stik, batteri, defekt touch,. Klik dig rundt i shoppen og find den reservedel du skal bruge til din ønskede reparation. Eksempel på forløb af en reparation hos os. Mandag: Du bestiller din reparation. Klassikeren er en smadret skærm , men det kan også være ting som et knækket.


En mulighed er at indlevere telefonen til reparation i den lokale Apple-butik,. Kom forbi en af vores butikker og få et godt tilbud på en reparation. Samsung lancerer Galaxy Tab Sog Galaxy Tab A. Grenaa: Billig reparation af mobile og tablets.


Alle vores teknikere er uddannet og vi tilbyder KUN original kvalitet.

Vi er din tryghe når det skal virke. Er din skærm revnet, bliver den sort eller reagerer den ikke på touch? Vi har den nødvendige ekspertise til at.


Typisk er det udskiftning af skærm som vi udfører, fordi skærmen er gået i . Skærm reparation : Fra 4kr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg