mandag den 24. april 2017

Slibning af kreaturklipper

Fejlsøgning på en maskine uden . Aesculap, Lister og Hauptner. Se en gennemgang af forskellige metoder til hvordan du sliber knive, stemmejern mv. Thordal har Danmarks bedste sliberi for slibning af sakse og klippeskær.


Vi har det bedste udstyr og over års erfaring.

De nævnte ting er de mest gængse, som vi modtager til slibning. Byens Skomageri og Nøgleservice. Slibning af kamme og reservedele til de fleste mærker sendes til all over. Værktøjs sliberi er også behjælpelige når dine køkkenredskaber. Se udvalget på vores webshop.


Klipper typisk 6-heste på en slibning ellers. Min klipper er en ikke ny kreatur klipper.

Model: Heiniger heste og kreaturklipper. Meget let maskine perfekt som hesteklipper. Begge sæt skær trænger til slibning.


Auktionen slutter tirsdag d. Det er igen nu tid for at få slebet sine skær! Jeg sliber skær til heste, får og kreaturklippere. Ring eller skriv, hurtig levering. Udder Singe yverhår erner Uden gas aske. Brænder ikke yveret, da det er en kold amme.


Instrumenter Hår erner Elektrisk af. Kædesave, kraftig benzinkædesav. Ugeavisen Ribe Tirsdag 7. Specialopgaver, større og mindre, udføres professionelt.


Skær - slibning udføres med præcision. Kreatur og fåreklipper fra BurmanSons Birmingham, år gl. Fåre og kreatur klipper som fungerer Se hele .

Kreaturklipper , 5 Bent Andersen, Lilballe, Håndklipper til kreaturer. Slibestenen har været brugt på Tømmergården i Vamdrup til slibning af værktøj. Vikan mælketankbørste Til montering på skaft. Med mm lange medium-bløde polypropylen-fibre.


Tåler 1grader varmt vand. Service på eget værksted og slibning af skær. Kun regelmæssig smøring og slibning af knivene.


For eksempel motorsavskæder eller knive til kødhakkemaskiner samt heste- og kreaturklippere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg