fredag den 21. april 2017

Citronsyre i opvaskemaskine

Bruger du fint salt i din opvaskemaskine , burde du måske overveje at gå over til groft salt, der er mere effektivt mod kalk i opvaskemaskinen. Trænger din opvaskemaskine til en afkalkning, kan du anvende citronsyre. Kom citronsyrepulver i sæbedispenseren og kør en almindelig vask.


Sådan afkalker du din opvaskemaskine. Du kan købe afkalkningsmiddel til din opvaskemaskine , men ganske almindelig citronsyre fungerer .

Pristjek: Spar over procent på testvindende opvaskemaskine. Læs mere: Unge husmødre støver gammelkendte tricks af. Brug helst groft salt i din opvaskemaskine. Fjern kalk i opvaskemaskinen ved at vaske den med citronsyre i pulverform. Citronsyre fjerner kalkpletterne.


En opvaskemaskine kan fjerne op mod 9 af alle bakterier i . Afkalkning af opvaskemaskine.

En tilkalket maskine bruger unødigt . Kemisk ren citronsyre til afkalkning af opvaskemaskiner, pletfjerning, rensning af messing og kobber samt rensning af toiletkumme. Fyld sæbebeholderen med citronsyre. Vælg det varmeste eller længste program. Brug ikke sæbe i forbindelse med afkalkningen, . Se her, hvor ulækker en opvaskemaskine kan blive, og få fru Grøns råd til. Er der kalksamlinger i opvaskemaskinen, kan du bruge citronsyre.


Rustfrit bestik får striber og pletter i opvaskemaskinen, hvad kan. Hvad gør du, hvis din opvaskemaskine lugter? Opvaskemaskine vasker ikke rent - sådan rengører du den! Du kan være heldig at det forsvinder sammen med vasken med citronsyre. Vask din opvaskemaskine , når den trænger til det og giv gerne din.


Start med at afkalke din opvaskemaskine med enten citronsyre - eller . Vask den tomme opvaskemaskine med afkalkningstabs eller med lidt citronsyre i sæbeskuffen. Hvis dette ikke hjælper og du stadig oplever at .

Se, hvordan dette smarte og miljøvenlige trick giver dig både skinnende service og en helt ren opvaskemaskine. Jeg er begyndt at få kalk i min nye opvaskemaskine , glas og. For at få en pæn og ren opvask i en opvaskemaskine skal der være.


Der skal bare citronsyre i opvaskeren, så fjerner det alt kalken, siger hun.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg