onsdag den 19. april 2017

Bekæmpelse af fluer udendørs

Er du træt af summende fluer i ørene på terrassen eller i haven, så er dette vandpose-trick med mønter lige noget for dig. Sommeren er højsæson for fluer og insekter. Men der er hjælp at hente, hvis du er træt af uindbudte gæster i stuen.


Derfor er det altid en god ide at bekæmpe fluer i hjemmet og specielt i køkkenet. Du finder gode produkter til bekæmpelse af fluer herunder.

Der var masser af myg og fluer der kom fra en nærtliggende svinefabrik. Det kan ikke udelukkes, at forholdene udendørs er anderledes. Fluefælde Fly Trap til udendørs brug er en biologisk, miljøvenlig, giftfri fluefælde, der sikrer en effektiv bekæmpelse af fluer såvel udendørs , som indendørs. En elektrisk insektfanger vil desuden aldrig være tilstrækkelig for en egentlig bekæmpelse.


Der er over 120arter af fluer på verdensplan. Du kan forsøge at holde dem væk, men de søger altid en måde at lande på masser af overfladerne i dit hjem. Læs, hvorfor fluer sætter sig på mennesker, hvor længe de lever, og om de gør gavn og er farlige.


Fluer er særligt irriterende insekter.

LÆS OGSÅ: Bekæmpelse af hvepse (gedehamse). Luk også dine udendørs affalds- og kompostbeholdere til, . Hvordan slipper du af med bananfluer? Hvert efterår får vi store klynger af fluer indendørs - hvorfor og. Hjælp, vi drukner i fluer indendørs - Hesteejendomme - Heste. Når det er helt galt med fluer , bruger vi en gang Stald chok, men det er.


Tørlæg eller overdæk alle udendørs , stillestående vandansamlinger,. Generelt er både bananfluer, hvepse, myrer, fluer og andre insekter glade for . Fyld en gennemsigtig plasticpose med van put et par mønter heri og hæng posen udendørs. Fast Bait virker såvel ved indtagelse som kontakt. Den mest effektive (og resursebesparende) bekæmpelse af fluer kræver.


Lille stueflue (Fannia canicularis) er den flue , man hyppigst ser i sit hus næst efter. Udendørs kan man opleve den samme kredsen under trækronerne. Fluerne holder i sommermånederne til udendørs blandt andet på blomster, hvor. En bekæmpelse af larverne er på grund af deres specielle biologi ikke mulig. Vi har samlet en håndfuld nyttige tips til bekæmpelse af fluer i hjemmet.


Læs her, hvis du vil være fri for små fluer indendørs denne sommer!

Professionel og effektiv fluefælde uden insektgift - til udendørs brug. Er ikke virksomt mod stikfluer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg