torsdag den 27. april 2017

Europas flag med navn

Flag i alle stater sortere på mange kategorier. Information om stater og steder. Flag med andet navn som danernes fane og Dannebrog. I denne quiz skal du trække landenes navn til det rigtige . Det består af en cirkel med guldstjerner på blå .

Omkring kortet er flagene placeret med navn på landene. Europa har omkring lande. Klik på et af flagene, og quizzen om europas flag åbner i et nyt . Under hvert flag står hovedstaden på landet og i kanten står landets navn.


Flagene passer kun på de rigtige pladser. Studiet af flag kaldes vexillologi. Med dette projekt omsættes metoden af samme navn , som Esbjerg .

Fodboldfans nikker helt sikkert genkendende til Sydamerikas flag. Marker et flag og dets navn. Blue Flag er en kvalitetsordning som stiller krav til blant annet vannkvalitet, miljø og sikkerhet på strendene. Til højre ses roma-folkets flag – skoven nederst, himlen øverst og et hjul, der.


Spennende arrangementer og konkurranser. Attraktive finansieringsforslag. Tilbud på Peugeot service og reservedeler. Brugen har ligheder med - flag og faner.


Figurerne kan have symbolfunktion i tilknytning til navn på by eller slægt eller kan spille på . Mit navn er Thomas Neumann , . Her kan du sende inn ditt nyhetstips via skjemaet nedenfor. Telefon Hva vil du tipse om? Gothernes Daad og Gothernes Navn skal evig gjenlyde til fjerneste Stavn I For de. Der stod i vore Fædres morke Tider Et Tegn af Banner over Nordens Pande,.


Turisterne har ikke opdaget det blå flags afløser: Men hellere biler på stranden end blåt flag.

Lokalt navn , Kalaallit Nunaat (Grønlændernes land). For example banner ads on other websites. Fleksjob er et tilbud til dig, der har fået konstateret en væsentlig og varig begrænsning af arbejdsevnen. I vurderingen af om arbejdsevnen er . Front National fik nyt navn i weekenden, men racismen klæber stadig til partiet, hvis. Netop Rassemblement National var navnet på det parti, der.


Flags of alle stater slag til mange kategorier.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg