tirsdag den 27. oktober 2015

Ukrudtsfjerner eddikesyre

Må du gå i supermarkedet, købe den grønne flaske med eddikesyre og bruge den som ukrudtsmiddel? Nej, og du må heller ikke bruge . Test: Hvordan fjerner du nemmest ukrudt mellem fliserne? Kan eddike holde ukrudt og alger væk fra fliserne?


DITTES HJEMMESERVICE: UKRUDTSBEKÆMPELSE: Hjemmelavet.

Eddikesyre er 1 biologisk nedbrydeligt. Det er ikke noget, jeg har det vilde forstand på, men det kan man læse og høre rundt omkring. Det skorter ikke på husråd til ukrudtsbekæmpelse, men er det egentlig en god idé at bruge eksempelvis eddikesyre mod ukrudt?


Miljøstyrelsen har godkendt ét produkt baseret på eddikesyre til bekæmpelse af ukrudt. Læs her, hvilket produkt det er, og hvorfor du stadig . Gennem mange år har min svigerfar bekæmpet ukrudt på terrassen med ufortyndet eddikesyre. Han fortæller det er effektivt, når det udbringes i . Eddike syre kan også anvendes som en ukrudtsfjerner.

Kør derefter koldt vand gange gennem . Ved nogen om man kan bekæmpe ukrudt men eddikesyre ? Med venlig hilsenKen Kreutzmann. Roundup eller gasbrænder mod ukrudt? Pas på de gamle husråd mod ukrudt i haven, mellem fliserne eller i indkørslen. Praktiske tips - Hjemmelavet ukrudtsfjerner - Duration: 1:40.


Substral Plænegødning med ukrudtsfjerner. Teknisk eddike er fortyndet eddikesyre. I Danmark fremstilles lagereddike af melasse, som er et restprodukt fra . Men med en ny motordreven ukrudtsfjerner fra BAUHAUS er det. Alpha-naphthyl- eddikesyre.


Indtast den affaldstype, du ønsker at komme af med. Affald er så skadeligt for miljøet, at også den tomme. Aflevér helst gift og kemikalier i den. Kalk i toilettet kan fjernes, med eddikesyre og hvedemel.


Bland eddikesyre og mel sammen så det bliver til en tyk cremet masse. Smør derefter blandingen på .

Virker eddike og eddikesyre til at fjerne ukrudt, alger på terrassen og mos på .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg