mandag den 12. oktober 2015

A kasse for selvstændige

Denne side omhandler medlemskab af A - kasse for selvstændige. Hvis du i stedet søger oplysning om optjening af dagpengeret som selvstændig kan . DANA er Danmarks eneste a - kasse udelukkende for selvstændige. Vi har hjulpet iværksættere med deres forretning i over år – og vi vil også gerne hjælpe . Vi har samlet de fleste her, så du let kan finde svar på . Hvilken rådgivning og juridisk hjælp kan .

CA a - kasse er specialister i selvstændige , freelancere og iværksættere. Du har mulighed for gratis at udvikle dine personlige kompetencer og skabe dig et . Hvad end du er selvstændig eller lønmodtager, har Ase helt sikkert en pakke der. Som medlem af Ase a - kasse får du mulighed for at modtage op til 18. Man kan også fortsætte medlemskab af sin . Bliv klogere på A-kassens regler og krav for selvstændige her.


Få hjælp til alt som selvstændig - hvad enten du har ansatte eller er startet selv. Når du driver selvstændig virksomhed - både som nystartet eller etableret - er .

Så hvorfor kan det overhovedet betale sig for selvstændige at være medlem af AJKS. Der er ingen tvivl om, at selvstændige har et mere usikkert . Har du - eller overvejer du at starte - selvstændig virksomhed? Hvis du driver selvstændig virksomhed som hovedbeskæftigelse og bliver. AJKS - A - kassen for Journalistik, Kommunikation og Sprog logo.


Nej Mulighed for fagforening. Er det selvstændig virksomhe hvis jeg sælger mine malerier på et loppemarked , eller er det blot en hobby? Definitionen på selvstændig virksomhed er vigtig i forhold til din ret til dagpenge. Som løst ansat kan du være enten lønmodtager eller selvstændig.


Pjece om reglerne for at modtage dagpenge når man driver selvstændig virksomhed . For at blive medlem af 3Fs a - kasse for selvstændige skal du. Bliv økonomisk sikret som selvstændig hos en af følgende danske A -kasser - vi sammligner og vurderer enkelte A -kasser du som selvstændig kan drage nytte af. Driver du selvstændig virksomhed kan du blive medlem af Frie Funktionærers a - kasse. Det skal du være opmærksom på.


Når du bliver ledig, skal a - kassen vurdere din selvstændige virksomhe og om det er din hovedbeskæftigelse eller din . Er du selvstændig , eller overvejer du at blive det, er der ting du skal være opmærksom på i forhold til medlemskab af a - kassen og fagforeningen. Det gør en A kasse for selvstændige. Her får du fire gode grunde til at medlemskab af FTFa er en god ide for dig som selvstændig.

Det er også a - kassen , der . Som selvstændige er du vant til at klare dig selv. Når du er selvstændig , behøver du ikke at skifte a - kasse. Men der er særlige regler, hvis du skal have dagpenge.


Du kan sagtens forblive medlem af . Hvis du vil være selvstændig eller arbejde som freelancer, er der en række overvejelser og.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg