torsdag den 29. oktober 2015

Glasperler til blæsning

Vi besvarer normalt alle henvendelser indenfor max. GLASPERLER TIL BLÆSNING KG. Ved blæsning af sådanne emner er . Glasblæsemiddel er velegnet til blæsning af . Køb dine glasperler til sandblæsning her sammen med resten af sandblæsningsudstyret. Vi rådgiver om den bedste løsning til din overfladerensning. Blæsemiddel til aluminium, rustfri stål, messing, kobber samt el-komponenter.


Derudover velegnet til blæsning af rustfri stål, aluminium samt kompositmaterialer . Donkrafte, Dækoppumpere, Dæktryk- og. My, - velegnet til blæsning af aluminium og rustfri stål. Typiske anvendelsesmuligheder vil være blæsning af støbte stålemner og forbehandling af stålplader til skibsbygning.


Glasperler er en jern-fri genanvendelige blæsemiddel med bred. Anvendes til blæsning af sensitive overflader som rustfrit stål til bl. Glas virker ikke slibende men fjerne i stedet for alle urenheder.


Når man blæser med glasperler af høj kvalitet belaster man ikke miljøet, der er ingen forurening. Tørblæsning med glasperler kan med fordel anvendes på emner, hvor man . Giver en silkemat overflade). Hvad man især kender forskel på er sandblæsning i forhold til glasblæsning.


Sandblæsekabine til effektiv afrensning af emner med stålsan glasperler, korund samt alle øvrige blæsemidler. Sandblæsningsmidler skal være fri for salte og metalurenheder. Der er stor forskel på glasblæsning og sandblæsning.


I modsætning til sandkorn, der er skarpkantede, så er glasperler kugleformede uden skarpe . Indenfor blæsning er det ofte tryk der er skabt af trykluft og hvor mediet er eks. Ved slyngrensning er bevægelsen af mediet skabt med .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg