torsdag den 22. oktober 2015

Kalvetyndsteg på gasgrill

Du intervalsteger culotten på en gasgrill , Weber . Har købt en flot tyndtegsfilet hos en slagter, og denne skal grilles i morgen. Jeg bruger gasgrill , så der er langt fra tanke til handling. ELSKER virkelig min gasgrill ! Jeg har en almindelig Weber kuglegrill til rådighed.

Jeg er jo stadigvæk en grillamatør og forundres enormt . Vejledende grill -tider for kalvekød. Der er intet som sommertid og en god grill , der kan få familien til at samles. Grill kartofler og kød øverst i ovnen.


Når du bruger vores vejledning, får du det bedste resultat, uanset om du bruger kugle- grill , gas-grill eller en anden type grill. Skulle grille oksefilet på lørdag til en flok unge mennesker, men har lige fået at vide, at det er ændret til oksetyndsteg. Helstegt Grambogård kalvetyndsteg med pommes Anna.

Tænd din kul eller gasgrill. Oksefilet skal grilles ved indirekte varme, men skal først brunes af over direkte varm. Så brun oksefileten på alle . En grill med kul skal altid tændes minimum minutter før brug. Ellers er den ikke varm nok, og maden kan smage af optændingsvæske.


Her viser slagteren, hvordan han steger den perfekte tyndstegsfilet. Stegetiden er afhængig af grill -ristens afstand til gløderne, og om der er blæst og træk omkring grillen. COBB - The next level- Rosa stegt Kalve tyndsteg , stegt på grillroasteren lagt på en spidskåls fløderagout med blomkål og andet grønt, kogt i wokpanden.


Opskrifter med Kalvetyndsteg. Vælg mellem 9af de bedste kalvetyndsteg stegt dagen før opskrifter på opskrifter. Marineret lammekølle stegt på grill. Hej jeg har købt mig en weber grill og skal imorgen bruge den for første gang og har til formålet købt en oksetyndsteg på ca.


Når stegen er færdig kan du sætte ovnen på grill og lade kartoflerne få lidt mere farve. Kom dem i en skål sammen med eddike . Skær løgene i bladtynde skiver.

Premium okseinder- lår, grill - steaks, tern eller strimler. Giv eventuelt pærer og løg lidt grill inden servering, hvis de ikke er gyldne. Kom tsk tyttebærsyltetøj i hver pære.


Kalvemørbrad Kalvemørbrad Olie og smør til stegning Salt og peber hoved.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg