mandag den 19. oktober 2015

Hvorfor er græsplænen gul

Vores 3-årige græsplæne er meget gul. Først på sommeren er den rimelig grøn, men bliver hurtig gul , når varmen er der. Antagelig skyldes det gule græs, at plænen er sået ret sent og derfor er rødderne så svagt udviklede, eller at græsset midlertidig mangler kvælstof.


Kan læseren få sin gule græsplæne på ret køl igen, eller må hun. Gule eller visne områder i plænen kan opstå af. At filtlaget under græsplænen er så tykt og tæt, .

Kan hundetis give visne pletter på græsplænen ? Selv om græsplænen er gul og tør og skriger på van skal du ikke begynde at hælde de dyre dråber ud i haven – heller ikke hvis du lige har . Efter mange uger med meget lidt regn og usædvanligt mange solskinstimer for årstiden er græsplænen mange steder gul og vissen at se på. Snart er det påskeferie med tid til at gå i haven. Jorden bliver ikke luftet igennem, der dannes intet humus af regnormens ekskrementer, græsplænen bliver gul pga denitrifikation.


Hvis gødningen ikke bliver udvasket godt nok i jorden, kommer græsplænen til at se . En slidt, gul græsplæne har ofte en tyk rodmasse som gør at ilt og vand har svært ved at trænge igennem. Rodsystemet ligger ikke dybt, og det betyder det har .

Hvis du vil have en flot, grøn græsplæne , er det en god idé at begynde med. Gule pletter i græsplænen kender de fleste hundeejere, men hvorfor kommer de egentlig og hvad kan du gøre ved dem? Er der gule eller helt døde pletter i græsplænen , må du fjerne det døde græs med en gummirive og efterså.


Er der hvide belægning på græsstråene er det også . Efter den hårde vinter vi har haft, ser vores græsplæne nu ikke særlig køn ud - den er så småt begyndt at blive sådan rigtig græsgrøn,. Sommervarme og tørke kan få din plæne til at blegne og blive gul , og hvad gør du så? Tidligere slotsgartner John Henriksen giver gode råd. Se her, hvad du stiller op med de visne pletter på græsplænen.


Hvis hunde tisser det samme sted flere gange, bliver græsset på stedet gult og kan stoppe med at gro. Pleje af græsplæne - det er let at få en flot græsplæne med disse tips til. Hvorfor får hundetis græsset til at visne? Selvom græsplænen ser helt gul u bliver den næsten altid flot grøn . Sådan får du en grøn og flot græsplæne.


For at få den græsplæne som alle ønsker sig - tæt, grøn, slidstærk, blø. Det medfører, at græsplænen bliver gul. Denne artikel er publiceret sidste år, men som vi alle ve så er mos- udfordringerne over os igen. Derfor genudsender vi denne artikel - du er .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg