fredag den 30. oktober 2015

Hvornår skal knoldbegonia i jorden

Mit spørgsmål er så : skal denne fordybing vende opa nedad eller er. Hold øje med vejret når de er ved at skulle op af jorden om efteråret. Gødes først når bladene er kommet frem. Rhizomer er opsvulmede stængelstykker, der vokser under jorden og på.


Disse skal fjernes øjeblikkeligt fra haven, da risikoen for sygdomme, der.

Når bladene begynder at visne i juni måne tages knoldene op af jorden. Når der er frost på skemaet skal knoldene graves op og opbevares tørt og frostfrit. Mormors favorit, knoldbegonia er en nøjsom og rigtblomtrende plante. Den hvælvede side skal være neda og den skålformede opad.


Sæt i potte med humusholdig jord. Når vækstsæsonen er slut og der er risiko for frost, tager du. Nogle blomsterløg har også svært ved at overvintre i jorden og skal derfor.

Når du har gravet godt rundt og ned om knoldene, kan de tages . Udlægning spadestik giver dig en instant moden græsplæne. Det er meget hurtigere end at plante frø eller placere stik. De fleste Texas græsplæner er beplantet . Man kan jo bare lade dem gå til i jorden og så købe nye knolde året efter. Når det grønne kommer op, skal du dække det om natten, hvis der . Jord : Sphagnum eller enhedsjord.


Når georginer skal lægges i jorden , er det vigtigt at grave et rigeligt dybt plantehul. Der skal ikke pøses en masse vand på, men jorden skal holdes konstant. Når de forkultiverede planter er i vækst og fyldt med grønne blade, . For at få et forspring i væksten, når nu sommeren er så kort, kan du. Efterhånden som de dannes, skal du begynde at vande lidt mere på knoldene. Hvis knold begonia er stor, og der er flereFornyelsespunkter, så er det tilladt at opdele det i to eller fire . Brug altid så- og priklejor når du forspirer.


Den eventuelle jord skal drysse, når du pakker dem sammen.

Indpakning Og her kommer der så forskellige afvigelser i erfaringerne. Planten skal blot opbevares og ikke gro. Væksten foregår først når den . DK - DIN HAVEPORTAL MED ALT OM. Når de er afblomstrede, kan du skære dem tilbage.


Jorden må ikke tørre u men det skal heller ikke drive. Begonia sem-perflorens hybrider eller lægge klare knoldbegonia -knolde til udplantning i haven. Blomsterløg, som skal blomstrer til foråret, lægges i jorden.


Lige så smukke de er når de blomster, lige så kedelige er de når bladene visner. Jorden skal være godt gødet, veldrænet og muldrig med pH på – 5. Som nævnt skal udplantning først ske, når risikoen for nattefrost er ovre. LÆS OGSÅ: Hvornår skal du slå din græsplæne for sidste gang?


Knoldbegonia og dahlia skal op.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg