fredag den 9. oktober 2015

Bekæmpelse af dræbersnegle med nematoder

Snegle i haven - nyttedyr eller skadedyr? Biologisk bekæmpelse af dræbersnegle. Nogle snegle er inficeret med nematoder fra den naturlige bestan men nematoderne er ikke talrige . Her er dødsdommen over dræbersneglene. Skadedyret kan forvandles til kannibal med et lille trick, der får sneglene til at spise egne artsfæller .

Det sidste nye middel til bekæmpelse af dræbersnegle er nok det mest. Det drejer sig om en ekstra virkningsfuld måde at bruge nematoder. Becker Underwoo der har knækket koden til kommerciel produktion af nematoder til bekæmpelse af dræbersneglen.


Ormene invaderer sneglene, og inde i sneglene udskiller de bakterierer og begynder at formere sig. Nematoder er små rundorme, der blot er ½ mm lange. Der kan også være delvis effekt mod små stadier af dræbersnegle.


Hvis man har fået dræbersneglen ind i haven, bør man dog tage nogle.

Kan man købe en pakke med nematoder til at blande med skivede agurker plus lidt vand til bekæmpelse af dræbersnegle ? Så vidt jeg ve er nematoder nogle . For 5-år siden havde jeg fået et mylder af dræbersnegle i haven. Jeg har siden brugt nematoder år og har nu meget få dræbersnegle. Få gode råd til bekæmpelse af dræbersnegle fra andre som har fået nok.


Når der ikke er flere snegle og larver, vil antallet af nematoder falde til et naturligt niveau igen. Nemaslug mod dræbersnegle - nematoder. Bekæmpelse af ”dræbersnegle ”. Dræbersneglen ” – den iberske skovsnegl – kan være en pestilens for mange. Man overdoserer blot for at opnå en effektiv bekæmpelse af sneglene.


Arion lusitanicus, rødbrun, op til 15. Forebyggelse og bekæmpelse. Brugen mod dræbersnegle er ikke veldokumenteret. Brug nematoder , det er en parasit for dræbersneglene, da de æder sneglenes væv,.


Kemisk bekæmpelse af dræbersnegle i form af Ferramol og Sneglestop. Den spanske skovsnegl, den iberiske skovsnegl, dræbersneglen , eller som man.

I to årtier har han været involveret i bekæmpelsen , og i fjor vandt han. Ved at give indsamlede snegle nematoder , slå dem ihjel og lægge dem ud i. De har ikke mange fans – de voksne dræbersnegle. Er du også træt af at have dræbersnegle i din have? Læs med her og få gode råd og tips til bekæmpelse af dræbersnegle. Rækker op til 1kvm og indeholder millioner nematoder.


Vi guider dig i bekæmpelse af dræbersnegle , myrer, bladlus og hvepse. Der er mange rå når det kommer til bekæmpelse af dræbersnegle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg