onsdag den 28. oktober 2015

Metalskilt med tekst

Aluminiumskilte er slidstærke skilte, som egner sig til udendørs brug. Almindelige anvendelsesområder er gadeskilte, butiksskilte og indgangsskilte. Emaljeskilte med tekst , citater eller motiver.


Se vores flotte udvalg af metal og emaljeskilte på NiceWall. Skønt billede med humoristisk tekst. Med teksten : Faith, Hope, Love, the greatest af these is love.

Køb: Sjovt væg skilt i metal med skrift der ikke levner megen debat. Metal skilt til væggen med gode tekster. Skilte med forskellige tekster fra Nordal og Ib Laursen. Metalskilt Nostalgi Take a deep breath.


Pynt dit hjem og spæd glæde med sjove og skønne citater i dit hjem. Du finder med garanti et det bringer smilet frem, . Du kan også handle med over 800. God support og garanti for .

Køb flotte retro metalskilte skilte i metal. Bagside med beslag til stander. Rigtig sødt skilt fra Ib Laursen med teksten Baby rules, samt en mindre tekst der fortæller, hvorfor Baby rules.


Og ja det er da ikke engang løgn, hvad skiltet . Køb metalskilte med sjov tekst og flotte motiver. Flotte metalskilte i retrodesign med sjove tekster og citater. Andre produkter fra kategori: . Stilfuldt skilt udskåret i stål med teksten Get fit or die trying - til væggen eller hylden. På porten foran haven sad et hvidt metalskilt med en tekst affattet på dansk og siamesisk.


Dekorativt metalskilt med tekst A Girl Worth Kissing. Skandinavias største utvalg. Hej folkens,Kender I til nogle online butikker, hvor man kan bestille et custom- skilt med tekst. Du har mulighed for at få skiltet tilpasset dine behov, vi kan f. Vi har også skilte med motiver som f. Lighed og Broderskabsforeningenog denarabiske titel ovenover.


Over den næste dør hang et metalskilt med teksten ØLANDSPOSTEN. Med mindre bogstaver under navnet stod der: Dagligavis for hele Nordøland.

På gavlen, ved siden af et par dobbeltdøre i glas, var der et stort metalskilt med teksten Recepción. Under skiltet sad en kodelås med selvlysende knapper. Han fandt en bukseknap afmessing,et lille metalskilt med teksten “Man spiser godt på Hollænderkroen,” firefem tændstikker uden svovl og et lille stykke . Uden for Nålens kontor hænger et nydeligt metalskilt med teksten Nils Åhlén, professor i retsmedicin.


Døren står åben, og den slanke retsmediciner sidder ved.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg