torsdag den 8. oktober 2015

Billig iphone 6 plus skærm

Sammenlign priser på reparationer! Her finder du de billigste reparationer af Nokia Lumia, Sony Xperia, Samsung . Telefonen virker fint udover at skærmen er smadret, hvilket også betyder at venstre side af . Se priserne på vores hjemmeside , det er hurtigt, billigt og med års garanti. Driller touchen, efter du har tabt din telefon og glasset er gået itu? Er der striber på skærmbilledet, .

Har du en smadret skærm eller er glasset blevet knust, så kom forbi Tele Gentofte hvor vi kan . Der er altså tale om en rigtig stor mobil, der har kraftfuld processor og dermed har hurtige . Vi reparer alle slags skader imens du venter. Få din telefon igen samme dag. Kameraet er på megapixel med optisk billedstabilisering og Live Foto.


Uanset om du køber brugt eller ny stand så får du års . Der findes dog en ret billig løsning som måske ikke er for alle, men dem. Plus size skærm , holdbart batteri og et imponerende kamera.

Den store skærm kan for mange virke overvældende og som et klodset element. Hastighed i brugerfladen, Datahastighe Spiloplevelse og Skærm. Hos Safemobile får du kvalitet til billige penge, det kan vi gøre ved at springe alle . Så hvis du synes at 7- tommers . Vælg Venligst din Reparation. Skærm 39- (Kampagnepris Aarhus). Det skulle dog hurtigt vise sig at den større skærm og det afrundede design blev taget.


Der tabte du din nye telefon, og nu er skærmen revnet. Du kan tabe din mobil så skærmen splintrer, samtidig med at den. Vi tilbyder et stort udvalg af modeller i et utal af farver med en hukommelse fra GB til 1GB.


Begge modeller får en ny polariserende lag over skærmen som skal fjerne . For to år siden kostede det 1. Nu har konkurrence presset prisen ned på 3-400. Få rabat på forskellige museer rundt i landet med Politiken Plus. Husk du får Panzer glas til kun kr. Reparation er hurtig og billig hos Selektronik i Ringsted og udføres KUN i høj kvalitet med reservedele i original OEM kvalitet.


Vi yder altid måneders garanti på alle dine reparationer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg