onsdag den 20. januar 2016

Ældresagen rabat restaurant

Tilbuddet gælder på deres frokostplatte og snapsekortet og gælder alle dage fra kl. Sagens medlemmer og Deres gæster. Få rabat på menukortet fra søndag. Rabatten gælder på menukortet om mandagen og gælder ikke drikkevarer.


På restaurant Zorba i Silkeborg kan du nyde græsk ma drikke og atmosfære.

Besøg Tivoli og kombiner det med en frokost på Paafuglen, du kan få en frokostplatte for 1kr. Hold jeres næste selskab i Tivoli. Valget blev restaurant Paafuglen. Med et medlemsskab af ældresagen , (husk medlemskortet), får man rabat på en let frokostplatte.


Platten kan godt købes af alle . Skal du og din familie spise på en familierestaurant? Vores restaurant tilbyder italiensk inspireret - alt fra pizza til steak.

Kontakt os og bestil bord i dag. Appen giver dig overblik over mere end 2. Restaurant Els har nu gennem mange år markeret sig stærkt som et. Besøg vores restaurant i Nygade i centrum af Silkeborg eller bestil vores lækre retter . Spis på Paafuglen – den populære restaurant med klassiske, danske retter. Får du lyst til at nyde en ægte dansk frokost eller middag, skal du spise på . Nyd en lækker frokost eller middag hos en af Bakkens mest traditionsrige spisesteder!


RESTAURANT JACOBSEN TAGER FORBEHOLD FOR PRISÆNDRINGER, TASTEFEJL OG UDSOLGTE . Klassisk Dansk Frokostrestaurant, hvor alt mad er hjemmelavet. Den er beliggende i skovkanten under de store bøgetræer. Vi tilbyder danske retter og smørrebrø tilberedt med kærlighed som vores moder ville . Som medlem af Mit PSYKOLOGI i får du en masse fordele hver måned - bl.


Tillæg for enkeltværelse: 3kr. Rabat ved overnatning i hønsehuset 3kr. Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige .

Ejer efterlyser hjælp: Prisbelønnet restaurant er på randen af konkurs . Elgigantens prispolitik forvirrende og underlig. Vi har et stort udbud af rejser til hele verden. Til jer, der kommer langvejs fra, har Experimentarium indgået rabataftaler med blandt andre Scandlines, Molslinjen og Øresundsbron.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg