fredag den 29. januar 2016

Lavendel i soveværelset

I løbet af de sidste par uger, er jeg stødt på lavendel som en anbefalet ingrediens til en frisk og afslappende atmosfære i soveværelset – og nu . Derfor er det en god idé at have planter i soveværelset for at kunne slappe af og sove bedre. Hvis du vil have lavendel i soveværelset , men kun har et lille vindue, kan du i stedet lægge en pose tørret lavendel under hovedpuden. Stil denne plante i soveværelset og fjern søvnproblemerne.


Studier har vist, at indånding af lavendel kan mindske stresshormonet kortisol. Så hvorfor ikke prøve at have lavendelblomster i soveværelset ?

Om hvilken planter man skulle have i soveværelset. Flere studier viser også at indånding af lavendel kan mindske kortisol som er et . Her kan du se, hvordan man kan indrette sig med planter i soveværelset. Prøv at sprede en duft af lavendel i soveværelset. Hvis man ønsker en plante med duft, er lavendel og jasmin to af.


Planter i soveværelset er en smart idé, hvis du er søvnforstyrret eller har svært. Læs om sovevenlig indretning af soveværelset her. Inspirationsdrømme Sov med laurbær under hovedpuden og brænd følgende røgelse i soveværelset ca.


Hvis din baby ikke kan sove, så prøv at stille en skål med varmt vand og dråber af Dr.

Hauschkas Lavender Bath i soveværelset. Lavendel kan fx sænke din hjertefrekvens og dit blodtryk. Bedre søvn Brug aromaterapi i soveværelset.


Sjove og flirtende farveskemaer til soveværelset behøver ikke at betyde blomster. Alle farverne i soveværelset er udvalgt i hvide og blå nuancer, fordi de. Den ene er lavendel og den anden Ylang ylang, eftersigende skulle . Appelsin og Rosmarin til køkkenet. Citrongræs eller citron til badeværelset.


Til jul vil kanelolie og appelsin i øvrigt være en himmelsk. Skal du plante lavendel i haven? Så læs med i guiden her og få råd om placering , udplantning, vanding, gødning, beskæring og vinterdækning af lavendler. Duften fra lavendel siges at have en beroligende, afslappende effekt og dermed medvirke til en god nattesøvn. Afprøv om det virker for dig Jeg har.


Lav eventuelt lidt aromaterapi med æterisk lavendel olie, og en god kop. Tea tree olie, eukalyptus, citron og lavendel. Kom det i en ren sprayflaske og spray det ud over dit senge tøj efter behov og nyd den dejlige forfriskende duft af lavendel i soveværelset.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg