torsdag den 21. januar 2016

Bålsted chaussesten

Her giver vi dig opskriften på, hvor du laver en rund bålplads. Belægningen anvendes i dag mest til parkeringspladser, torve, overkørsler, korte vejstrækninger i bykerner og private anlæg m. Lav din egen bålplads i haven. Her får du et komplet bålsted med træstubbe som siddepladser.


Savner du et hygge sted i haven, så er dette en fantastisk løsning til fornuftige penge.

Ved hjælp af buede kantstenselementer kan du hurtigt og nemt bygge en rigtig hyggelig bålplads i haven. Læs hvordan du gør lige her! Jeg vil gerne igang med at lave et bålsted.


Jeg tænker at lave det som en fordybning i jorden, hovri der skal være nogle sten, samt en kant rundt . Håndhugget granit kina½ chaussesten (flækker). Anvendes: lagt mellem fliser, gangområder med mindre belastning m. Chaussesten anvendes til let trafik, stier, kanter m.

BEMÆRK: Da stenene er håndhuggede kan vi ikke garantere . Brosten i granit til bålplads fra din fagmand. Længe har fruen og jeg gået og drømt om et lille hyggeligt bålsted. Bålpladsen her er opbygget af teglsten og dækket af en jernrist. Gulvet er udført med smukke chaussesten af granit, siddemuren af beton med . Bær 4Bøgeblade 13 1Børn i haven Bålsted C Chaussésten 63. Cisterneklokker 1Cotula 7 1D Drivhus 3 103.


Billedresultat for bålsted. Nye og brugte chaussésten købes, sælges eller bortgives gratis. Private sælgere i hele Danmark. Find billige chaussésten online på GulogGratis. Hele gårdhaven er lavet som målfast tegning, kunden selv kan bruge som udgangspunkt for omlægning.


Køb dit nye bålsted fra Bon-Fire eller GreenHand til skarpe priser. Findes der noget mere hyggeligt en sommeraften end bål i haven? Rund bålplads til haven lavet af firkantede træstykker .

Lækkert bålsted lave i kombination af en cirkelterrasse og chaussesten i det . Trappe lavet i chaussesten med kant i brosten. Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. Og bål betyder skumringshygge for både store og små i flammernes skær.


Fat spaden og brug et par af de lyse aftener på at lave en bålplads , . De er forbundne med chaussésten og fra hjerterne udgår et par smalle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg